Home » BLACK FRIDAY SHOP TIPS

BLACK FRIDAY SHOP TIPS

BLACK FRIDAY SHOP TIPS

You know I love a good deal en binnenkort is het Black Friday en Cyber Monday, dus dat betekent shoppen met korting. Voor mij is dit echt het ideale moment om kerstcadeautjes in te slaan en een feestoutfit te shoppen.

Benieuwd wat mijn favorieten zijn ? Check ze hieronder.

Feestoutfit

KimonoTweedelig PakZijden Jurk

Glitter is mijn favoriet voor de feestdagen en momenteel staan er paar glitter outfits op mijn verlanglijstje. Een leuke kimono volledig in pailletten, een tweedelig pak in pailletten of een volledige zijden jurk met diep decolleté, het is het moment om je statement piece in te slaan.

Accessoires

Goud / Groene oorbellenRoze DiadeemZwarte DiadeemOorbellen Ogen

Tijdens Black Friday kan je ook prachtige juwelen inslaan met korting die je outfit echt afmaken. De Swarovski oorbellen heb ik al lang mijn oog laten op vallen maar ook een uniek stuk bij lokale juwelier is ideaal om te kopen dit moment.

De diadeem trend met parels of steentjes is super mooi voor de feesten en wil ik super graag eens gaan uittesten. Dus wacht ik even op Black Friday om mijn nieuw haar accessoire te kopen.

Make-up

Op het einde van het jaar brengen de make-up merken altijd limited edities uit van make-up. Dit vind ik altijd geweldig. Mooie paletten in Kerst uitvoering, speciale glossjes of highlighters. Gooi ze in een leuk jasje en ik ben verkocht. Deze van Too Faced vind ik te schattig en hij ruikt naar peperkoek.

Too Faced Oogschaduw Kersteditie

Heb jij ook een verlanglijstje voor Black Friday of Cyber Monday ? Laat het me weten wat er op staat !

Liefs, Ellen

LEES OOK : GOUDEN KETTING MET SCHAKELS

2 Comments

 1. 17/11/2019 / 22:49

  Ik denk dat ik dan een mooi jurkje ha scoren!

  • helloboontje
   Auteur
   30/11/2019 / 21:36

   En iets leuks gevonden ? Groetjes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?