Home ยป HELLO KITTY X OPI COLLAB

HELLO KITTY X OPI COLLAB

HELLO KITTY X OPI COLLAB

Dat ik een Hello Kitty fan ben is ondertussen geen geheim meer, dus toen ik de nieuwe Hello Kitty x OPI collab spotte, maakte ik een klein vreugdesprongetje.

Het is trouwens niet de eerste keer dat OPI met Hello Kitty samenwerkt. In 2017 was er al een eerste samenwerking en toen had ik de volledige collectie gewonnen (woohoow). Mijn blog had ondertussen al het levenslicht gezien en dit was natuurlijk een topic dat ik niet kon laten liggen. Mijn blogpost en de vorige collectie kan je hier checken.

Hello Kitty x OPI

Maar goed, een nieuwe Hello Kitty x OPI collab dus, want Hello Kitty bestaat 45 jaar en dat moet gevierd worden met een mooie aanvulling op hun eerste collectie. De kleurtjes zijn zoet en perfect voor de feestdagen want er zit best wel wat shimmer en glitter tussen zoals je hieronder kan zien.

Omdat de kerst er aan komt brachten ze enkele mooie geschenkboxen uit en zelfs een Adventskalender met 25 kleurtjes. Hier zitten niet alle kleuren van de collectie in, wat ik een beetje jammer vind, maar de kalender is super mooi en staat dus hoog op m’n verlanglijstje.

Zelf heb ik de Hello Kitty Holiday Collection ontvangen met 4 mini-lakjes in and I am in love. Deze geschenkbox is super cute. In de box zitten 4 kleuren : een lichtroze, een mooi rood, een zacht goud en een sparkly pink met glitters. Een super toegankelijk kleurenpalet dat mooi om te geven is en leuk is om te krijgen. Ik ga denk ik deze feestdagen al zeker voor een french manicure met gouden nageltoppen. Een leuke look voor de feestdagen.

Van alle kleuren uit de collectie is de kleur ‘Let Love Sparkle’, een lichtblauwe kleur met metallic glans, mijn favoriet. Ik weet niet waarom, maar deze kleur spreekt me super hard aan. Het is eens iets helemaal anders en ik denk ook prachtig tijdens de winterdagen op je nagels. Grote kans dat ik mezelf nog met deze verwen.

Ik ben alvast benieuwd wat jij van de collectie vindt. Welke kleur spreekt jou het meeste aan ? Laat het me weten in de comments <3

LEES OOK : OUTFIT : HELLO KITTY X PRIMARK

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?