Home » LOVE CHARLIE

LOVE CHARLIE

LOVE CHARLIE

Vandaag stel ik je Love Charlie voor een super tof merk van mutsen met een mooi en krachtig verhaal. Benieuwd ? Lees dan verder.

Wat is Love Charlie ?

Een tijdje terug leerde ik Céline kennen, een toffe madam die tijdens haar strijd tegen borstkanker op zoek ging naar een mooie chemo muts. Ze had altijd in de mode gewerkt en hecht dus veel belang aan een leuke look. Omdat ze nergens een mooie, fashionable muts vond, besloot ze uiteindelijk er zelf één te ontwerpen en zo was Love Charlie geboren.

Love Charlie staat dus voor uniek en fashionable headwear voor sterke dames die er goed willen uitzien, ook bij het verliezen van hun haar.

Het verhaal van Céline vond ik enorm inspirerend. Het straalt zo veel kracht en vreugde uit dat ik haar vroeg of ik haar merk ook eens via mijn blog in beeld kon brengen. Et voila, zo stel ik je vandaag Love Charlie voor.

Stofjes en design

De mutsen van Love Charlie zijn niet alleen voor dames die hun haar hebben verloren. Ze zijn sowieso leuk om te dragen. De mutsen zijn super mooi, gemaakt uit heel leuke stofjes en hebben die fashionable chique waar ik helemaal voor val. Ze komen in velour, glanzend plissé en zachte wol voor de winter.

Maar er is ook over het design nagedacht. Zo zijn sommige mutsen vanbinnen met een zacht stofje gevoerd en komt de muts iets lager achteraan zodat je je hoofd volledig kan bedekken indien je je haar hebt verloren. Zaken waar Céline veel belang aan hecht omdat ze zelf goed weet wat je nodig hebt, wanneer je je haar verliest.

Hoe stylen ?

De collectie is best uitgebreid en gaat van basic modelletjes in zwart en wit tot modieuze mutsen in leuke kleurtjes en prints. Zelf vind ik de mutsen in velour en in glanzende plissé super mooi. De mutsen in velour hebben een mooie, diepe kleuren en staan prachtig op je winteroutfit. De glanzende exemplaren vind ik super fashion en kan je gerust ook dragen voor oudjaar op een feestje.

Ik maakte alvast enkele looks met deze leuke mutsen en ik ben benieuwd wat je er van vindt. Laat het me weten in de comments <3

classic Charlie Velvet – oker

classic Charlie Velvet – roze

twisted Jackie – lichtroze met zilver

LEES OOK : MAAK JE GARDEROBE HERFST PROOF

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?