Home ยป 4 LOOKS PERFECT VOOR EEN FEESTJE

4 LOOKS PERFECT VOOR EEN FEESTJE

4 LOOKS PERFECT VOOR EEN FEESTJE

A little party never killed nobody’ en met de feestdagen die eraan komen zullen er dit jaar nog wel een aantal feestjes volgen. En wat hoort er bij een feestje ? Partyproof looks waar je je goed in voelt en lekker in kan dansen.

Ik koos voor jou een aantal looks uit bij de webshop Femme Luxe. Think sexy, vrouwelijke stuks in comfortabele stofjes aan heel betaalbare prijsjes. Wanneer je website opent zie je modellen met een groot ‘Kim Kardashian’ gehalte, maar laat je zeker niet afschrikken. Zelf was ik super kritisch en benieuwd of de stuks mijn ‘not so Kim Kardashian’ lichaam zouden passen. Want laten we eerlijk zijn, mijn stijl en lichaamstype is verre van KK. Maar soms is een mens nieuwsgierig en wil je wel eens jezelf in zo een jurkjes zien. Kijk en oordeel zelf of ik mijn inner ‘Kardashian’ vond ๐Ÿ™‚

Look 1 : de witte strik jurk

witte jurk
party look

Witte strik jurk

Laten we starten met een ‘specialleke’. Deze witte jurk met grote strik is geen jurk om verlegen in een hoekje te staan. Ze is ‘figure hugging’, strapless en de grote strik zorgt voor een super coole look. Ik ben persoonlijk echt fan van deze jurk (mijn kids vinden ze hilarisch omwille van die gigantische strik but whatever ๐Ÿ™‚ ). De stof is gemaakt van spacer en dit is een super zacht stofje. Ik geef toe de jurk is een beetje transparant, maar met een mooie nude body hieronder, zie je eigenlijk niks meer en heb je geen bobbeltjes of blubjes waar je je zorgen moet om maken.

Deze jurk draag ik hier met stiletto’s en ik vind dit echt een super mooie combinatie voor een feestje. De jurk kan ook perfect voor de zomer gedragen worden voor een receptie, een fancy etentje of huwelijksfeest. Een leuke clutch er bij in een felle kleur, mooie oorbellen erbij en je bent helemaal klaar voor een gezellige avond.

Look 2 : de bodycon jurk

party look
party look

Licht roze bodycon jurk

Deze licht roze jurk is gemaakt uit super zacht materiaal. De jurk is echt aangenaam om te dragen en ze heeft een voering dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze transparant is. De plooitjes verdoezelen ieder bobbeltje, wat de jurk extra flatterend maakt. Jammer genoeg bestelde ik een maat te groot. Hij zit eigenlijk iets te los en voor zo een jurk moet de stof mooi aanspannen. Dus indien je twijfelt over de maat, ga dan voor een maatje kleiner. De stof rekt goed mee en ze moet toch wel strak genoeg zitten voor de mooiste look.

De kleur vind ik persoonlijk iets meer voor de lente door de licht roze kleur. Hij kan terug perfect voor een avondje stappen maar met een leuke oversized blazer over de schouders kan je hem en chunky heels kan je hem iets meer streetwise maken en staat hij ook perfect voor afterwork drinks of een receptie.

Look 3 : de satijnen broek

femme luxe
satijnen broek

Zwarte satijnen broek

Deze satijnen broek heeft een hoog 90’s gehalte en I love it. Ik draag ze hier met een geknoopte T-shirt maar voor de feestdagen plan ik hem te dragen met een zwarte body en een oversized blazer en heels. De broek komt hoog in de taille wat ik super flatterend vind. Hij is iets te lang voor me, dus ik moet hem een beetje korter maken, maar niks nieuws voor mij hier. Met een lengte van 1,60 m is dit standard business ๐Ÿ™‚

Deze broek kan je ook perfect sporty gaan dragen. Draag deze broek met een witte T-shirt, leuke sneakers en een bomber jasje en je hebt een stoere sporty look perfect voor een dagje naar ’t stad in een comfortabele outfit. Ik zou hem ook combineren met stoere bottines en een zachte cashmieren trui in een mooie pastel tint en een mantel. Zo heb je een perfecte outfit om ook overdag te dragen tijdens de winter.

Look 4 : de off-shoulder jumpsuit

party look
party look femme luxe

Rode off-shoulder jumpsuit

Mijn favoriete stuk dat ik uitkoos. I just love it all ! De kleur, de snit, de stof. Dit wordt volgens mij mijn outfit voor oudjaar waar ik hem zal combineren met mooi grote oorbellen, knalrode lippenstift en hoge hakken. Voor mij de perfecte look voor een avondje stappen ook.

Zo, wat denk je ? Komt mijn inner ‘Kardashian’ naar boven in deze looks ? Of heb je misschien een favoriet tussen deze outfits zitten ? Laat het me weten in de comments.

LEES OOK : MAAK JE GARDEROBE HERFST PROOF

Deze blogpost is ontstaan d.m.v. een samenwerking.

6 Comments

  • helloboontje
   Auteur
   27/10/2019 / 15:11

   Dank je Virginie

 1. Vanessa Verschelden
  20/10/2019 / 20:49

  Ik vind de rode ook het leukst. Heel knap!

  • helloboontje
   Auteur
   27/10/2019 / 15:11

   Dank je Vanessa

 2. 21/10/2019 / 18:01

  Oooh die rode jumpsuit vind ik echt geweldig mooi en hij staat je ook super goed!

  • helloboontje
   Auteur
   27/10/2019 / 15:11

   Super lief dank je

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?