Home » BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : HIGH FASHION

BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : HIGH FASHION

BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : HIGH FASHION

Vorige week heb ik Boontje VS Shopping Queens even overgeslagen. Je kon het hier ook al lezen. De statement oorbellen zijn namelijk de laatste tijd al veel voorbij gekomen op de blog. I’ve done my part 😉

Maar deze week ben ik weer helemaal klaar om mee te spelen achter mijn PC. Het thema was deze week : high fashion. Het eerste wat in mijn hoofd popt, was Dior. Hun iconische look met de getailleerde blazer en wijd uitlopende midi rok vind ik prachtig en ideaal voor deze opdracht. En ik weet het perfecte adresje online om zo een rokken of jurken te vinden. Asos baby 🙂

Dior.png

Dress – Asos  \  Blazer – H&M  \  Belt – Asos  \  Shoes – Asos  \  Bag – Asos  \  Earrings  – Asos

De volledige outfit heb je voor 239,94 euro en met een budget van 300 euro zit dit ruim goed. De look is heel klassiek maar toch heel fris en zou ik best aandurven voor een huwelijksfeest of een andere fijne gelegenheid. De riem matcht niet met de schoenen en tas en dit heb ik heel bewust gedaan, anders wordt het te matchy matchy en het is gewoon een leuke twist. Hij accentueert ook nog eens extra die taille en zo krijg je dat mooie Dior silhouette. Het haar zou ik los opsteken en voor de make-up zou ik zeker voor eyeliner gaan en een mooie rode kleur op de lippen.

Natuurlijk kan ik het niet laten om ook een tweedehands look te zoeken voor jullie. Daar ging ik helemaal de andere tour op. Op IG vroeg ik namelijk welke look jullie graag wilden zien en aangezien de meningen best verdeeld waren (50% Dior en 50% Céline), heb ik dan maar beide gecreëerd.

celine.png

Trenchcoat – Zara  \  Sweater – Jennyfer  \  Earrings – Unbranded  \  Pants – COS  \  Blouse – Zara  \  Bag – Unbranded  \  Shoes – Cymbeline  \  all found at United Wardrobe

Deze look heb je voor 263,25 euro en hij is helemaal anders dan de vorige maar voor mij een look waar ik volledig voor zou gaan. Een beetje masculine, gedempte tonen, witte hakken en een look-a-like Céline bag (een echte paste niet in het budget). Hier zou ik mijn make-up heel gedempt houden en voor nude colours gaan. Het zou helemaal om de wenkbrauwen mogen gaan en ik zou ze borstelen en goed bijtekenen zodat ze die coole look krijgen. De ogen zou ik aanzetten met bruin en misschien voor een lichte smokey eye gaan in bruintinten. De lippen blijven nude. Voor het haar zou ik voor een wetlook gaan en dan de haren in een strakke lage dot doen. De nagels zou ik in een frisse felle lichtblauwe tint doen. Een subtiele frisse toets.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van deze look vinden. Denken jullie dat Jani hem zou goedkeuren ? Zouden mijn mede shopping queens hem kunnen smaken ? Ik ben benieuwd naar jullie mening. Laat het gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

8 Comments

  1. haydeedeloof
    06/05/2018 / 23:26

    Met het Dior-silhouette kan het nooit misgaan! 🙂 🙂 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?