Home » HOW TO WEAR THAT HOT PINK PANTS

HOW TO WEAR THAT HOT PINK PANTS

HOW TO WEAR THAT HOT PINK PANTS

Processed with VSCO with s2 preset

Hot pink of fuchsia is stiekem mijn favoriete kleur. Toen ik na 6 jaar uniformschool eindelijk terug kleur mocht dragen, heb ik dat zelfde jaar nog een bootcut denim gekocht in hot pink. Ik heb ze nog altijd in mijn kast liggen, ook al pas ik er niet meer in. Maar wanneer ik ze zie of vast hou, krijg ik terug dat happy gevoel : ik was eindelijk vrij om kleur te dragen. Ik ging toen trouwens helemaal loco en kocht er een vintage saffraangele sweater bij. Ja, een zonnebrilletje was toentertijd nodig wanneer je me tegen het lijf liep 😉

Processed with VSCO with s2 preset

Maar goed, we zijn 2018 en die bootcut fuchsia jeans pas ik al lang niet meer in. Onlangs bij Zeb Fashion Store, vond deze broek van Only in dat zelfde felle roze als toen en ik kreeg instant dat ‘freedom’-gevoel terug. Deze kleur maakt me gewoon super happy.

Processed with VSCO with s2 preset

De snit van de broek kunnen ze in de categorie ‘wortelbroek’ katapulteren. Ze heeft die smaller naar beneden toe lopende broekspijpen en bovenaan knoop je hem toe met het lint. Handig om die taille te benadrukken 🙂

Processed with VSCO with s2 preset

De broek combineerde ik hier met mijn favoriete blazer, een hemdblouse en mijn favoriete oorbellen. Jawel mijn tassel earrings in rood. Inderdaad niet matchy, matchy maar hey, think Gucci waar ze prachtig rood met fel roze combineren and you get my point.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

De outfit combineerde ik met mijn favoriete vintage Chanel en ging ik voor heels met een stevige hak.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Wearing  \  Pants – Only @ Zeb Fashion  \  Blazer – Sandro  \  Blouse – La Redoute  \  Shoes – Via Vai  \  Vintage bag – Chanel @ Labellov  \  Earrings – Primark  \  Nails – Elegant Touch  \

Trouwens, vorige week heb ik mijn Boontje vs Shopping Queens (lees : hier en hier) even overgeslaan. Wie de aflevering zag, weet dat het allemaal rond statement oorbellen draaide en de dames een outfit moesten vinden bij oorbellen met ‘floskes’. Wat denken jullie ? Had deze outfit mee mogen doen ?

Draag jij graag soms felle kleuren of hou je het liever gedempt ? Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

5 Comments

  1. haydeedeloof
    05/05/2018 / 10:39

    Staat je mooi hoor! Die vintage Chanel sprong me trouwens ook meteen in het oog. 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?