Home » PROUD TO BE AMBASSADOR OF …

PROUD TO BE AMBASSADOR OF …

PROUD TO BE AMBASSADOR OF …

Soms zijn er zo van die momenten als blogger dat je een klein vreugdedansje doet… en dit is er zo eentje. Een tijdje terug zocht Les Couleurs de Noir brand ambassadors en ik stelde me kandidaat. Ik had namelijk al een paar maal de kans gekregen om hun producten te testen (dit lees je hier en hier) en ontmoette de gezichten achter het merk tijdens een van hun workshops (dit lees je hier). Les Couleur de Noir is voor mij een merk dat staat voor goede make-up voor gevoelige huid, want ja, iedere vrouw heeft recht op schoonheidsproducten. Les Couleurs de Noir heeft een persoonlijke aanpak, het heeft een positieve vibe, is classy en … het is Belgisch en daar mogen we best trots op zijn. Dus toen ik een positieve reactie kreeg op mijn kandidatuur deed ik dus dat vreugdedansje. Ik ben één van de lady’s die een jaar lang dit merk mag vertegenwoordigen. Verwacht je dus maar zeker aan nog enkele posts dit jaar <3

Deze lente gaat het allemaal om die frisse look te creëren en een egale teint. En hier zijn de producten van Les Colours de Noir perfect voor.

Processed with VSCO with s2 preset

Meet my morning face 🙂 Na het reinigen en hydrateren ben ik helemaal klaar voor die frisse look ( I need it 😉 ).

Processed with VSCO with s2 preset

Stap 1 : CC Cream 01

Processed with VSCO with s2 preset

Stap 1 : de CC cream. Een lichte creme die je een egale teint geeft en een frisse look. Ik gebruik graag mijn sponsje om deze aan te brengen maar dit kan je gerust ook doen met je vingers of een foundation brush. Zelf heb ik wat roodheid op mijn wangen en deze creme werkt deze mooi weg. Hij voelt licht op de huid en laat die zomersproetjes nog doorkomen. Heel fijn en fris dus. En hij heeft een beschermingsfactor 15 wat ik persoonlijk een pluspunt vind. Zelf doe ik onder mijn CC cream soms nog een factor 50 omdat ik echt heel bleek ben van huid en graag mijn huid ten volle bescherm.

Processed with VSCO with s2 preset

Stap 2 : Pinceau D’eclat Roze

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Stap 2 : concealer / highlighter. Le pinceau d’éclat is een combinatie van concealer en highlighter. Hij licht donkere plekjes op en verdoezelt kleine vlekjes. Hij heeft een mooie fris roze tint. Ik gebruik hem onder mijn ogen, aan mijn neusvleugels (om de roodheid weg te werken) en om kleine puistjes te verdoezelen.

Processed with VSCO with s2 preset

Stap 3 : Soft Touch Bronzer Blondes and Pinceau Poudre Nr 1

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Stap 3 : Bronzer. Een beetje bronzer op je gezicht en je ziet er direct veel frisser uit. Je krijgt een subtiele sunkissed look. Ik ben trouwens helemaal fan van de grote poederkwast van Les Colours de Noir, stevige haartjes die het product mooi opneemt en verdeelt. Echt super en hij heeft synthetische haren wat minder kans geeft op infecties en ontstekingen van de huid. Wel regelmatig schoonmaken natuurlijk 😉

Processed with VSCO with s2 preset

Stap 4 : F-Oxy Mascara Bruin

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Stap 4 : Mascara aanbrengen. Mascara doe ik persoonlijk altijd op. Het opent je blik en geeft je een frisse wakkere look. Zonder zie ik er best moe uit. Persoonlijk ben ik meer voor een zwarte mascara, maar de bruine is best donker genoeg voor mij en heb je iets lichtere wimpers dan geeft het ook een meer naturelle look.

Processed with VSCO with s2 preset

Ready

Et voila. Nog een lippenstiftje op en misschien nog een beetje je wenkbrauwen bijtekenen and you are good to go. Een snelle en makkelijke routine om je dag te starten. Oh ja, ik geef je nog eens de voor en na. Altijd confronterend toch  ? 🙂

Dank je wel Les Couleurs de Noir <3

Processed with VSCO with s2 preset

Ik ben alvast benieuwd hoe jouw ochtendroutine er uit ziet. Ga jij ook voor een snelle, frisse make-up look ? Gebruik je soms de producten van Les Colours de Noir ? Laat het gerust weten in de comments <3

De producten van Les Couleurs de Noir zijn verkrijgbaar bij de apotheek of online.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

5 Comments

  1. 27/04/2018 / 21:26

    Erg leuk om je ochtend routine te lezen. Je ziet het verschil terwijl je maar heel weinig op hebt. Ik vind het mooi en egaal. Ik ben niet bekend met de producten maar het ziet er goed uit. Ik kan ook niet zonder mascara ?!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?