Home » BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : THE 80’S

BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : THE 80’S

BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : THE 80’S

Yes, een tweede week Shopping Queens en ik ben klaar om terug mee te doen. Achter mijn PC dan, wel te verstaan. Deze week is het thema ‘de jaren ’80’, niet zo makkelijk vind ik persoonlijk. Het eerste waar ik aan dacht bij het horen van het thema is… focus op de schouders. Het was het tijdperk van épauletten dus daar ga ik naar op zoek. Zara is daarvoor een goede winkel om een kijkje te gaan nemen. Zij gaan wel regelmatig voor de uitgesproken silouetten.

Hieronder vinden jullie alvast mijn eerste look.

Untitled design.png

Blazer – Zara  \  Pants – Asos  \  Blouse – And Other Stories  \  Clutch – Topshop  \  Earrings – Asos  \  Pumps – Asos

Ok, wie denkt, die heeft een zonneslag met al die kleuren… I get it, it is a lot. Maar, it works for me, al die uitgesproken kleuren. De blazer heeft die uitgesproken schouders. De oversized blouse steek je in de smaller toelopende broek, hoge pumps, een clutch en statement earrings. Je kan zo mee in Miami Vice met deze outfit. En ok het zonnig weer zal er ook wel mee te maken hebben dat ik voor zo veel kleur ga. Make-up would be all about the lips. Waarschijnlijk zou ik voor een felroze gaan en voor het haar… los en fel gebrushd denk ik. Het volledig kostenplaatje is 205,42 euro. Oef, gelukkig werd deze week het budget verhoogd naar 300 euro in Shopping Queens 🙂

En natuurlijk deel ik graag ook met jullie een tweedehands optie. Alhoewel ? Persoonlijk vind ik dat ik de jaren 80 look al een paar maal aangehaald heb : in mijn outfit met mijn vintage jaren tachtig vestje en met mijn catch of the week waar ik al het geruite jasje hoog aanprees. Wat denken jullie ? Best ok toch 😉

Maar jullie hebben er eentje te goed. Of course…

Untitled design (1).png

Jumpsuit  \  Earrings  \  Clutch  \  Shoes  \  Belt – all found at United Wardrobe

Voor de tweedehands versie ging ik voor een jumpsuit. Denk aan Dynasty en Dallas waar ze lekker in een jumpsuit rondliepen en waar ze met een riem taille creëerde. Daar ging ik voor, maar dan een versie alla 2018. Haar zou ik los laten en grote losse krullen in doen. In de make-up zou ik peach gebruiken voor ogen, wangen en koraal voor op de lippen. Een frisse make-up dus. Ohh ja voor 62,95 euro heb je de hele outfit al. Een prikje 🙂

Benieuwd wat jullie er deze week er terug van denken. Het is toch wel heel verschillend en best wat extra vaganza. Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

3 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?