Home » BRAND DISCOVERY : KINETICS NAILS

BRAND DISCOVERY : KINETICS NAILS

BRAND DISCOVERY : KINETICS NAILS

Nieuwe merken voorstellen aan jullie vind ik super fijn om te doen en vandaag stel ik jullie graag Kinetics Nails voor. Ik ontving een tijdje terug hun collectie ‘Love in the Snow’, een prachtig pallet van 8 kleuren voor het winterseizoen, maar die zeker nog verder kunnen gedragen worden in de lente en de zomer.

Processed with VSCO with s2 preset

Een kleine introductie…

Kinetics is een beautybedrijf dat staat voor kwaliteit en uitstekend ontwerp. Het ontwikkelt nagellak voor en door professionals en heeft een zeer uitgebreide collectie. En dat was onmiddellijk ook duidelijk toen ik het pakket ontving. Een prachtige box met 8 kleuren en een topcoat, een magazine met inspiratiebeelden van de catwalk en een magazine met nail art inspiratie. Alles prachtig gebracht en het gaf direct zin om te testen.

Want ja, ik ben nogal zot van nagellak 🙂 Ik denk dat het ergens gestart is in het middelbaar. Ik zat op een uniformschool en nagellak was het enige kleurrijke dat ik kon dragen in een schoolgebouw enkel gevuld met donkerblauw en wit. Die tijd nam het ongeziene proporties aan en ging ik regelmatig overstag en kocht ik een nieuw kleurtje. Maar nu nog koop ik regelmatig een nieuw flesje omdat het toch altijd zo vrolijk is om een lakje te dragen.

De collectie ‘Love in the Snow’ is best gevarieerd. Ze bestaat uit tinten rood, roze, grijs en paars. Benieuwd naar de kleur op mijn nagels ? Ik heb ze alle 8 geswatched voor jullie. Benieuwd wat jullie favoriet is…

Kleur ‘Ready, Set, Snow’

Processed with VSCO with s2 preset

Deze kleur is een leuk snoepjes roze. Best heel mooi gecombineerd met een zacht grijze outfit en ook heel leuk om verder te dragen in de lente.

Kleur ‘Ice Breaker’

Processed with VSCO with s2 preset

Een fel roze kleur die ik persoonlijk misschien net iets te hard vind voor mijn bleek huidje momenteel. Deze zomer zal hij me beter staan wanneer ik iets bruiner ben 🙂

Kleur ‘Nothing But Love’

Processed with VSCO with s2 preset

Ik hou van rood op de nagels. Een rode tint werkt gewoon altijd en past altijd. You can’t go wrong with this one.

Kleur ‘Cold Days, Warm Hearts’

Processed with VSCO with a6 preset

Een diep klassevol rood. Heel leuk voor een feestje bij een little black dress of een date night.

Kleur ‘Love in the Snow’

Processed with VSCO with s2 preset

Toen ik deze kleur in het flesje zag, dacht ik ‘Hmm deze gaat niks voor mij zijn’. Ik ben namelijk niet zo aan lila. Maar ohh, toen ik hem op had, was ik er weg van. Hij is super mooi en doet me denken aan de krokussen die nu lekker komen boven piepen. Heel mooie kleur en één van mijn favorieten.

Kleur ‘Ice is Nice’

Processed with VSCO with s2 preset

Purple baby, best wel een tof kleurtje ook. Staat goed bij denim en is ook een kleurtje dat je fijn kan door dragen in de lente en de zomer.

Kleur ‘Daydreamer’

Processed with VSCO with s2 preset

Grijs met een blauwe schijn in. I love it. Beste een nieuwe kleur vind ik en deze nodigt uit voor nail art (wat ik niet zo vaak doe). Ik zie me deze dragen met een paar nagels versierd met sterretjes of streepjes 🙂

Kleur ‘Wrap it up!’

Processed with VSCO with s2 preset

Deze is moooooi ! Ook een van mijn favoriete kleuren van de collectie en kan je gewoon op alles dragen.

Natuurlijk ga ik jullie niet alleen de kleuren voorstellen maar deel ik graag ook mijn bevindingen van de lak zelf. Ik ben geen pro, helemaal niet, maar je ontdekt best vlug of een lakje nu goed is of niet.

 

Mijn eerste reactie toen ik het eerste potje opendeed : ‘ohhh’ want… Ze hebben platte borsteltjes. Dat vind ik persoonlijk zo veel makkelijker om mee te werken en je hebt veel meer dekking van de nagel bij het lakken. Dit is echt een heel groot pluspunt vind ik. Daarnaast merk je dat de lak zeer kwalitatief is, bij één laagje heb je eigenlijk al een diepe kleur op je nagels. Alleen de lichtroze kleur ‘Ready, Set, Snow’ heeft zeker 2 lagen nodig om een mooie diepe kleur te krijgen. Maar dat heb je bijna altijd met tinten waar veel wit in zit, die gaan er namelijk makkelijker streperig uitzien.

Processed with VSCO with s2 preset

De topcoat die er bijzit, zit trouwens in een zalig flesje. Een fancy zilveren flesje waar je niet naast kan kijken. En de topcoat is… jawel… een topper. Hij glanst mooi. Droogt mooi uit en beschermt je nagels goed.

Mijn conclusie : Kinetics Nails heeft topproducten. De collectie, de intensiteit van de kleuren, de kwaliteit van de lak, het is duidelijk dat dit een lak is die door professionals gebruikt wordt.

Ben je zelf benieuwd naar de collectie of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends op vlak van nagellak ? Kinetics Nails post regelmatig updates en nail art inspiratie op Facebook en Instagram. De collectie zelf kan je kopen op Originailz en je vindt de kleuren in gewone lak (Solargel) of Gellak.

Ben jij ook iemand die graag kleurtjes op je nagels draagt, doe je soms aan nail art of hou je ze liefst naturel ? Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

 

 

4 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?