Home » MAKE-UP WORKSHOP LES COULEURS DE NOIR

MAKE-UP WORKSHOP LES COULEURS DE NOIR

MAKE-UP WORKSHOP LES COULEURS DE NOIR

Processed with VSCO with s2 preset

What’s up, lieve lezers ? Soms heb je opeens onverwachts blogmateriaal en kan je niet wachten om iets te delen. Deze is er zo eentje.

Gisteren ging ik namelijk een make-up workshop volgen georganiseerd door Les Couleurs de Noir bij Apotheek Latem. Ik heb namelijk al een paar maal een review gedaan van hun producten en las op Facebook dat ze gratis workshops organiseerden bij apothekers in de buurt. Klonk super en het leek me ideaal om de collectie beter te leren kennen en er een gezellige vriendinnenavond van te maken.

Processed with VSCO with s2 preset

Mijn partner-in-crime is een make-up leek en draagt zelden tot nooit make-up. Euh, ik daarentegen, heb wel een redelijk gevulde make-up kast. Maar eerlijk is eerlijk, ik draag eigenlijk niet veel make-up. Mascara, lipstick, wenkbrauwpotlood zijn mijn basics. CC cream, oogschaduw, highlighter, blush gebruik ik, wanneer ik er, zoals ik het zelf noem, mezelf er ‘ziekelijk’ vind uitzien 🙂 Wanneer ik uitga, ga ik all the way. Zo heb ik even geschetst hoe mijn make-up routine er dus ongeveer uitziet. We moeten eerlijk zijn 😉

De locatie was gezellig. Apoteek Latem is net vernieuwd en ziet er prachtig uit. Er werd een glaasje aangeboden, de tafel raakte gevuld met nieuwsgierige dames : mama’s met dochters, vriendinnengroepjes, zussen,… een gevarieerde groep.

Processed with VSCO with s2 preset

Girlboss Gaëlle hostte de avond en gaf uitleg, tips en trick en toonde op één van de dames twee looks : een avond look en een look voor overdag. Heel fijn en duidelijk gebracht en daarna was het ons beurt. De tafel lag gevuld met het volledige assortiment van Les Couleur de Noir en ondertussen werd er bij iedereen nagegaan of er vragen waren, werd er wat hulp geboden bij dat ‘ohh zo moeilijke lijntje’ trekken boven het oog of bij het kiezen van de juiste kleur CC cream. Heel fijn en heel gemoedelijk. No pressure, no sales talk, gewoon eerlijke, fijne producten die aan je worden voorgesteld en waar je je geen zorgen over hoeft te maken of je huid allergisch zal reageren. Top avondje dus <3

Processed with VSCO with s2 preset

Hieronder vinden jullie alvast mijn metamorfose 😉 Want eerlijk is eerlijk, helemaal makeup free ergens binnenstappen vond ik nu best confronterend. Want ja het was weer zo een dagje dat ik er toch een beetje ‘ziekelijk’ uit zag zonder makeup 😉

De foto’s zijn niet van topkwaliteit aangezien ik enkel mijn GSM meehad om te shooten, maar het geeft toch al een idee. Ze zijn schaamloos ongefilterd dus wat je ziet is de real deal.

Een kleine tip : ga over de foto en je ziet stapsgewijs welk laagje ik heb aangebracht.

 

CC cream + Bronzer + Poederkwast

 

Concealer + Oogschaduw + Make-up kwastOogpotlood + Mascara + Wenkbrauwpotlood

 

Lipstick ‘Stylo Rouge 03’ + Lipgloss

Processed with VSCO with s2 preset

Ik voeg nog even mijn favoriete producten toe, die ik die avond heb mogen ontdekken :

  1. de make-up brushes : heel goede brushes. Liggen fijn in de hand en voelen super aan om mee te werken
  2. De bronzer in de tintes ‘blondes’ : een mooie warme tint met lichte goudkleurige deeltjes in
  3. Het kaki oogpotlood : wanneer je eens niet voor het standaard zwart wilt gaan
  4. Lipstick Le stylo rouge in kleur 03 : mooie natuurlijke lipstick voor elke dag
  5. Lipgloss in de beige nude tint : gewoon prachtig

 

Wil je zelf eens deze workshop volgen ? Via de facebook pagina van Les Couleurs de Noir vind je alle data terug voor een workshop in je buurt.

Ik vond het alvast super gezellig en raad het aan wanneer je op een gezellige, ongedwongen manier deze make-up lijn wilt leren kennen.

Wil je meer lezen over de make-up van Les Couleurs de Noir ? Mijn reviews vind je hier en hier.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

6 Comments

  1. 08/03/2018 / 08:34

    Leuk! Dat is de apotheek waar mijn oma en mama altijd gaan. Zelf ben in nog niet in de nieuwe zaak geweest, maar ziet er toppie uit!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?