Home » HOW TO WEAR SWEET PASTEL COLOURS ON A RAINY DAY

HOW TO WEAR SWEET PASTEL COLOURS ON A RAINY DAY

HOW TO WEAR SWEET PASTEL COLOURS ON A RAINY DAY

PicsArt_03-09-02.06.30

We all know the drill, het Belgische weer is grillig. Regen, zon, regen again… Maar waarom binnen zitten wanneer je je in leuke pastelkleurtjes kan kleden en je zo kan beschermen tegen een regenbui.

Veritas bracht terug een leuke GO OUT collectie uit met regenjassen en -hoedjes, paraplu’s, leuke regenlaarsjes… You get it, een complete collectie die je geen enkele reden meer geeft om binnen te blijven en te treuren bij regenweer. Hul je in vrolijke kleurtjes en just go for it.

Processed with VSCO with s2 preset

Lekker gaan wandelen in het bos, aan het strand of in de buurt, ja zelfs als het regent is het fun met zo een outfit. Mijn kindjes zijn altijd dolgelukkig als ze hun laarsjes mogen aantrekken, parapluutje er bij en dan maar gaan springen in de plassen. Een perfecte zondagnamiddag activiteit.

Processed with VSCO with s2 preset

Regenjasjes in pastelkleuren blijf ik super vinden en deze van Veritas is mooi afgewerkt met een streepjesstofje aan de kap en de mouwen. Het geeft je een lekker marine gevoel en het fris lichtblauw laat je verlangen naar de lente. Het materiaal van de jas is zacht en heel aangenaam om te dragen.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Of waarom eens niet combineren met een regenhoedje. Dit oudroze hoedje is te schattig en staat prima bij de jas en de laarsjes. Geen zorgen over natte haren en iets makkelijker dan die kap op je hoofd (kan je toch even lekker makkelijker opzij kijken 😉 ) Ohh en het ziet er nog eens fashionable en fun uit.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Korte regenlaarsjes stonden al lang op mijn verlanglijstje. Want voor alle mama’s die net als mij graag de kindjes te voet van school halen of een korte wandeling maken, is dit een musthave. Schattige korte laarsjes kan je gewoon makkelijk dragen op een skinny of een culotte en ze zullen ook niet misstaan op de festivalweide deze zomer. Pukkelpop I am ready for ya 🙂

Processed with VSCO with s2 preset

De paraplu maakt de outfit compleet. Ok, makkelijk wegsteken in je handtas zal niet lukken met dit exemplaar maar een stevige paraplu zoals deze is best handig wanneer het stevig waait. Hij is transparant en opgeleukt met pastelkleurige driehoekjes. Lekker matchy matchy met de complete regenoutfit.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

WEARING  \  Regenjas  \  Regenhoed  \  Korte regenlaarsjes  \  Paraplu – alles bij Veritas

Mij geven deze schattige zoete kleurtjes van de GO OUT collectie een instant geluksgevoel en ik ben klaar voor die familiemomenten in de regen.

Ook zin gekregen om je te hullen in vrolijke kleurtjes en motiefjes ? De volledige GO OUT collectie van Veritas vind je hier.

Laat me gerust weten wat jouw favoriete regenjas is van hun collectie want naast pastels vind je ook metallic jasjes, prints en allerlei leuke kleurtjes om je leuk te kleden bij regenweer <3

Don’t let the rain, keep you inside <3 Just go out !

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

 

10 Comments

  1. 09/03/2018 / 18:15

    Vooral fan van de paraplu, die is supermooi!

  2. 10/03/2018 / 18:44

    Deze foto’s zijn zo leuk! Je blog zelf ook! Ik ben je even gaan volgen! 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?