Home » CADEAUTIP : MAAK JE PERSOONLIJKE MASON JAR MET SMARTPHOTO

CADEAUTIP : MAAK JE PERSOONLIJKE MASON JAR MET SMARTPHOTO

CADEAUTIP : MAAK JE PERSOONLIJKE MASON JAR MET SMARTPHOTO

Processed with VSCO with a6 preset

Mason jars, jullie kennen ze wel. Die leuke glazen bekers met handvat, dekseltje en rietje. Ze zijn super fijn om je favoriete milkshake of cocktail uit te drinken. En het leuke is … bij Smartphoto kan je nu je persoonlijke mason jar creëren.

Geen verwarring meer van wie welke tas nu weer was, nope, je kan ze nu lekker gaan personaliseren met een naam of een toffe quote.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Zelf koos ik er voor, om voor ieder van ons een persoonlijk kenmerk te gebruiken : little miss creative, mister ninja en mister sporty. Voor mezelf maakte ik de beker little miss Boontje, geen verwarring mogelijk hier 🙂

Via de Smartphoto kan je verschillende stijlen kiezen en ik viel volledig voor de fijne bloemetjes. Maar je kan ook grafischer of stoerder gaan.

Je eigen mason jar is natuurlijk leuk voor jezelf maar is, vind ik persoonlijk, ook heel leuk om cadeau te geven. Leuk voor een communie, of een pas getrouwd koppeltje om elk hun eigen “mister and misses” jar cadeau geven (met centjes in de jar als extraatje). Zelf denk ik er aan om misschien voor kerst er nog een paar te creëren en cadeau te geven met marshmallows en chocolade om lekker hot coco te maken voor de winter.

Processed with VSCO with a6 preset

Genoeg ideeën dus om zelf een mason jar te ontwerpen. Vinden jullie mason jars ook zo gezellig om uit te drinken ? Misschien hebben jullie wel fijn recept om te delen. Of nog een leuk idee om deze cadeau te geven ? Ik hoor het graag in de comments.

Klik hier om zelf je gepersonaliseerde mason jar te ontwerpen via Smartphoto.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?