Home » SKINNY IS OUT, LOOSE FIT IS IN

SKINNY IS OUT, LOOSE FIT IS IN

SKINNY IS OUT, LOOSE FIT IS IN

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik hou van denim. Wanneer er nu één item is dat je altijd kan dragen is het wel jeans. Jaren heb ik versleten in skinny jeans, af en toe verscheen er een bootcut model in mijn kast, maar skinny was toch wel my way to go. Tot deze zomer. Deze zomer viel ik helemaal voor deze loose fit jeans met strassen. Hij zit gewoon zalig. De fit is very, very 90’s en wordt ook wel eens mom jeans genoemd omwille van de hogere taille die je mama belly mooi bedekt. En daar kan ik mee leven, I am a mom after all en het zit zo comfortabel <3

Je kan hem lekker casual dragen met sneakers en een top, maar draag er hakken, een blouse en een blazertje op en je bent hebt een coole office look.

Processed with VSCO with a6 preset

Wordt het wat frisser kan je voor een denim-on-denim look gaan en er een leuk denim jasje overgooien. Maar een leren jasje of lichte trenchcoat staat ook prima op deze fit.

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  \\  Mom fit jeans – Pimkie (spring collection, similar here)  \  Top – H&M (sale, similar here)  \  White denim jacket – Only @ Zeb Fashion (sale)  \  Sneakers – Adidas (old)

Draag jij ook soms loose fit jeans ? Of blijf je toch liever bij je skinny ? Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

11 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?