Home » COLLAB : HELLO KITTY AND PRIMARK

COLLAB : HELLO KITTY AND PRIMARK

COLLAB : HELLO KITTY AND PRIMARK

Dat ik een Hello Kitty fan ben hoef ik je niet meer te vertellen. I love that cute little kitten. En is er een collab, dan ben ik first in line om hem te checken… en de collab die nu net uit is met Primark, is leuk ! Mijn favoriete collabs zijn deze waar ze de old skool kleuren gebruiken van Hello Kitty : rood, blauw, wit en zwart en niet de mierzoete, roze versie.

Dat de collab dan nog eens bij Primark is (think lief voor je portemonnee) is mooi meegenomen. De collectie is een mix tussen stuks die streetstyle roepen en stuks die je wat meer preppy kan dragen.

Mijn favorieten zijn zonder twijfel : het denim shirt, de gestreepte trui en de tote bag. Echt nagelbijten momenteel want mijn stopshop is bijna ten einde en ik vind ze super leuk *zucht*.

Wat vinden jullie van de collectie ? Hebben jullie een favoriet stuk ? Laat het me weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Source pictures : @hellokittyeu

1 Comment

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?