Home » VERRAS JE MAN MET HEMDVOORHEM.NL

VERRAS JE MAN MET HEMDVOORHEM.NL

VERRAS JE MAN MET HEMDVOORHEM.NL

Processed with VSCO with a6 preset

Vandaag zijn de rollen omgedraaid. Niet ik sta voor de camera maar mijn man. Yeah baby, meet mister husband. En ja, ik sta deze keer dus achter de camera en mag ik hem in beeld brengen. Ik kreeg namelijk, via hemdvoorhem.nl, de kans om mijn man te verrassen met een mooi hemd.

Processed with VSCO with a6 preset

Het is redelijk duidelijk waar hemdvoorhem.nl voorstaat. Hemden voor hem, that is clear, maar ook polo’s, dassen, accessoires en zelf parfum vind je op deze webshop voor mannen. De keuze is enorm, het aanbod is mooi. Elke kleur, verschillende pasvormen, verschillende dessins, you name it, hemdvoorhem.nl heeft het.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik gaf mijn man zijn maten door, zijn voorkeur (long sleeves, effen of gestreept en kleur voorkeur ), want hemdvoorhem.nl zorgde voor een verrassing en we waren dus heel erg benieuwd wat we gingen ontvangen. Het hemd was pretty fine. Een mooi koningsblauw hemd, met super mooie details aan de kraag, mouwen en een mooi geweven stofje. Het was onmiddellijk goedgekeurd door the husband.

Nog een pluspunt het hemd is makkelijk te strijken, don’t we love this ? en het past mijn man perfect. So he is pretty happy.

Processed with VSCO with a6 preset

WEARING  \\  Olymp Level 5 Body Fit overhemd, Oxford blauw (gebloemd contrast)

Wil je zelf een hemd bestellen voor je wederhelft of zoek je voor je man, boyfriend, zoon, papa,… zelf een leuk cadeau idee ? Je vindt de hele collectie en cadeaubonnen hier.

Ohhh en er zijn nu nog solden tot -70% so hurry up to catch that deal !

Ik ben alvast benieuwd wat jullie van het hemd vinden en de blogpost die nu even de omgekeerde wereld is 🙂 Laat het me gerust weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

  1. Geneviève
    31/08/2018 / 00:02

    Love the blog. Grts aan kin en kids. Genevieve and co

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?