Home » DE HERFST TREND DIE JE OOK MAKKELIJK TWEEDEHANDS VINDT

DE HERFST TREND DIE JE OOK MAKKELIJK TWEEDEHANDS VINDT

DE HERFST TREND DIE JE OOK MAKKELIJK TWEEDEHANDS VINDT

Summer is over, honey’s. Ik schrijf dit met een dikke gilet aan en de zon is echt nergens te bespeuren. M.a.w. je voelt de herfst dichter en dichter komen en dat betekent : bye bye zomerjurkjes en hallo aan de nieuwe herfst trends.

Eén van dé trends voor de herfst van 2018 is leopard of luipaard print. I just love it. Het geeft zo een coole vibe aan je look. Ok, je kan ook helemaal fout gaan en naar de foute, trashy kant neigen. Maar stijl je outfit goed en je hebt een toffe herfst look die je lekker door kan dragen in de winter. Wie treurt er dan nog om de zomer van 2018 ? Not me… ik zie het terug als een leuke kans om items te gaan combineren en te gaan zoeken naar die ultieme tweedehands vondst.

En natuurlijk ben ik naar dat ultieme tweedehands stuk op zoek gegaan dat helemaal on trend is én die je makkelijk tweedehands vindt.

leopard.png

Dress – Zara @ United Wardrobe (secondhand)  /  Coat – & Other Stories  /  Belt – & Other Stories  /  Necklace – & Other Stories  /  Bag – & Other Stories  /  Shoes – Adidas @ Zalando

Ik viel helemaal voor deze mooie lange jurk met luipaard print van Zara die je nu op United Wardrobe vindt. Stijl hem eens met sneakers i.p.v. laarsjes, een leuk tasje in een contrast kleur en een lekkere warme mantel. Nog een tof kettinkje er op en een mooie riem en je hebt een coole 70’s inspired look die helemaal up to date is.

Ik zie mezelf hier al helemaal in rond flaneren tijdens een uitstapje naar ’t stad om te shoppen en ook op kantoor zie ik mezelf wel met deze look.

Wat vind jij van de luipaard trend voor deze herfst ? Heb jij nog een toffe look of styling tip om te delen voor deze herfst ? Laat het me gerust weten in de comments.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

3 Comments

  1. 06/09/2018 / 12:10

    leuke outfits! Ik kijk stiekem uit naar de herfst 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?