Home » CATCH OF THE WEEK : SPORT LEGGINGS

CATCH OF THE WEEK : SPORT LEGGINGS

CATCH OF THE WEEK : SPORT LEGGINGS

my secondhandchoice.png

It’s september, honey ! Dat betekent dat de routine er weer in komt. Kindjes gaan terug naar school, alle hobbies worden terug opgestart en … Alle sportscholen starten terug met hun sportprogramma’s. Wie nu iets nieuws wil testen, go for it, want deze maand vind je overal proeflessen. Ik ga alvast enkele sporten uittesten, yoga en tacoyo staan op mijn programma. Ik ben benieuwd.

Maar wat maakt sporten nog fijner ? That’s right ! Een leuke sportoutfit ! Want zeg nu zelf, hoe voel je je op je best ? In een versleten slobberbroek of een leuke nieuwe sportlegging ? Ik weet wat ik kies 🙂

Ik kon het niet laten om toch ook eens tweedehands te gaan kijken naar sportkledij. Eerste indruk, het aanbod is klein. En eerlijk is eerlijk. Staat er geen zinnetje bij ‘nooit gedragen’ dan pas ik er persoonlijk voor (denk zweet zweet zweet). Maar je kan best wel eens rondkijken bij de miskoopjes.

Deze legging die nu tweedehands te koop staat, is helemaal on trend.  Een mix van zwart met jersey en transparante ingezette stukken is helemaal in en heel mooi. Combineer hem met een goede sport-bh en een leuke sweater. Ohh en ga helemaal voor een funny sporttas. Want – komaan beken – gaan we niet allemaal naar de sportschool om daarna lekker te kunnen eten zonder schuldgevoel ? Het is toch één van mijn beweegredenen 🙂

Welke sport ga jij deze maand eens testen ? Ik hoor het graag <3

Meer leuke sportleggings vind je hier op mijn gastblog.

 

Legging – Hunkemoller @ 2dehands.be

Sweater – H&M

Sports Bra – H&M

Gym Bag – Asos

 

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?