Home » MIJN EERSTE GASTBLOG

MIJN EERSTE GASTBLOG

MIJN EERSTE GASTBLOG

gastblog

Kennen jullie het concept van gastbloggen ? Je blogt dan bij een andere blogger op hun blog. Ik volg al een tijdje Debby The Chocoholic. Ze is een yogi die naast haar prachtige yoga-poses ook fijne recepten en lifestyle deelt. Super leuk om te lezen en je voelt dat dit meisje echt passie heeft voor die gezonde levensstijl en haar favoriete sport yoga.

Onlangs las ik de gastblog van Naomi op de blog van Debby. Onderaan die post las ik dat Debby ook open stond voor andere gastbloggers. Zag ik wel zitten, en na mijn voorstel, was Debby helemaal akkoord. Mijn eerste gastblog was born 🙂

Lezen jullie hier mee ? Ik deel mijn 6 favoriete sportleggings die sporten zo veel meer fun maken.

Have fun reading !

 

2 Comments

  1. 03/09/2017 / 19:14

    Ik vond het een leuke samenwerking! Je bent een prachtige meid!
    Bedankt voor de toffe blogpost ❤️

    • 03/09/2017 / 19:34

      Dank je ! Was super fijn te doen ! Keep up the good work want je blog is super <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?