Home » COLLAB : HELLO KITTY AND FURLA

COLLAB : HELLO KITTY AND FURLA

COLLAB : HELLO KITTY AND FURLA

furla_hello_kitty_collection1 (1)

Yesss ! Voor iedereen die net als mij houdt van Hello Kitty zijn het terug hoogdagen. Zondag zag ik op Instagram een nieuwe collab verschijnen van Hello Kitty met … Furla ! Vreugdesprongetje ! De tasjes van Furla zijn al cute op zichzelf maar met dat schattige kopje van Hello Kitty er op is het gewoon perrrrrfect.

furla_hello_kitty_collection3

De collectie bestaat uit handtasjes, sleutelhangers, make-up tasjes, een kaartenhouder en een portefeuille. Je kan voor super cute gaan met een duidelijke Hello Kitty kop aan je schouders of je kan voor iets subtieler gaan en een allover print kiezen met bloemen en Hello Kitty.

furla_hello_kitty_collection2

Ik ben helemaal fan van de rode handtas met Hello Kitty in een veld van madeliefjes. Schattig en not too much in your face.

Wat denken jullie ? Te kitch of toch wel schattig ? Ik hoor het graag in de comments <3

De volledige collectie vind je hier.

Source images : Furla

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

6 Comments

  • 23/05/2018 / 17:41

   ja ik vind het ook iets te duur en ohhh die van essentiel is ook leuk <3

   • 23/05/2018 / 18:04

    Ik twijfel aan de grootte.. omdat ie echt heel klein is :((( maar misschien kan een sleutelhanger van Hello Kitty er wel vanaf(?) :p

 1. 23/05/2018 / 16:33

  Ik vind ze mega leuk om ze zo te zien hangen, maar zelf zou ik er niet mee over straat wandelen ? Mijn favoriet is ook dat rood handtasje ? Liefs xx Leen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?