Home » BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : MEET THE PARENTS IN LAW

BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : MEET THE PARENTS IN LAW

BOONTJE VS SHOPPING QUEENS : MEET THE PARENTS IN LAW

Graag presenteer ik jullie de allerlaatste Boontje vs Shopping Queens. Bij deze laatste aflevering draaide het allemaal rond de allereerste keer je toekomstige schoonouders ontmoeten op een feestje. De dames die deze opdracht dienden uit te voeren op TV hadden elk een coole, extravagante stijl en het was leuk om te zien hoe ze zichzelf kleedden om voor de eerste maal hun schoonouders te ontmoeten. Nog een extra challege was om een sjaaltje te stylen. Wel, ook ik ging op zoek naar een outfitje voor die eerste kennismaking (in real life ondertussen toch al 16 jaar geleden ongeveer 🙂 ). Waar ik het eerst aan dacht bij de opdracht was : een jumpsuit. Ik vind een jumpsuit iets wat je gekleed kan dragen en is toch iets meer ongedwongen dan een broek en blouse.

Benieuwd naar mijn outfits ? Je vindt terug een optie met nieuwe items en een optie met tweedehands stukken.

12

Scarf – Veritas  \  Shoes – H&M  \  Jacket – Asos  \  Bag – & Other Stories  \ Jumpsuit – Asos  \ Necklace – & Other Stories

Voor de outfit met nieuwe stuks ging ik voor een monochrome look. Een jumpsuit met korte mouwtjes, een coole witte biker, black heels, een lange ketting en een coole handtas. Dit is een outfit helemaal voor mij, zeker met dat bikerjasje want dat is één van mijn favoriete items in mijn kast. Je moet toch ook je echte ik een beetje tonen aan je toekomstige schoonouders 😉 Het sjaaltje zou ik aan de handtas knopen. Mijn haar zou ik in losse waves doen en de make-up super naturel en peachy houden. De prijs van deze look ? Deze outfit heb je voor 264,96 euro.

2

Scarf (new) – Veritas  \\  Necklace  \  Shoes  \  Handbag  \  Jumpsuit  \  Biker jacket  –  all found at United Wardrobe

Ook voor mijn tweedehands outfit ging ik voor een jumpsuit met biker jacket. De jumpsuit vind ik hier iets gekleder dan deze in de vorige look door het omslagkraagje. Ik combineerde hem met meer bohemian elementen. Schoenen met een boho look, een tasje met parels waar de kleur van het sjaaltje in terugkomt en een statement ketting. Het sjaaltje zou ik hier rond mijn pols knopen. Hier zou ik een paar vlechtjes in mijn haar doen en de rest van mijn haar los laten en voor mijn make-up zou ik voor subtiele gouden oogschaduw gaan en een licht rode toets op de lippen. Geen te felle make-up dus. Deze outfit heb je voor een prikje. In totaal kost hij 84,99 euro.

Wat denken jullie ? Zou ik zo worden goedgekeurd bij mijn schoonouders of zou jij het anders aanpakken ? Laat het gerust weten in de comments.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

4 Comments

  1. 27/05/2018 / 18:23

    Waw, leuk dag je ook een tweedehands outfit samenstelde! Ik vind ze allebei even geslaagd. Ben vooral fan van de gestreepte jumpsuit. ?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?