Home » COLLAB : HELLO KITTY AND PUMA

COLLAB : HELLO KITTY AND PUMA

COLLAB : HELLO KITTY AND PUMA

Wie het nog niet wist, de ‘Hello’ van ‘Hello Boontje’ is niet zo maar willekeurig gekozen. De ‘Hello’ verwijst namelijk naar Hello Kitty as in : ik ben een fan ! Ok, don’t get me wrong, ik loop niet rond in Hello Kitty-leggings en mijn man moet niet slapen onder een Hello Kitty-bedovertrek maaaar this little cutie has always been in my life. Sinds middelbare school dan toch, en het is nooit weggegaan uit mijn leven. Nu nog vind je kleine spullen van dit Japanse cartoonfiguurtje terug in mijn dagelijks leven : een telefoonhoesje, een lipgloss, een screensaver, vershoudzakjes,… It makes me happy en…  life should be fun en ohh, reis eens naar Hong Kong, van 0 tot 88 jaar, iedereen heeft daar zijn favoriete Japanse figuurtje en je ziet ze overal. I blend in perfectly 😉

Dus je hoort het al, als een merk een collab aangaat met mijn favoriete Kitty ja, dan ben ik laaiend enthousiast. En als het er dan nog eens niet te tacky uitziet, ja dan ben ik zeker helemaal for the win. Dit weekend zag ik het al op de officiële account van Sanrio dat de collab vandaag gelanceerd wordt. Ik kan dan ook niet anders dan jullie informeren en… mijn favoriete stukken te tonen.

Here we go.

The sneakers

Suede, felrood en de zool is cooool. Helemaal mijn ding. Je kan zelfs matchy, matchy gaan me je kiddos.

 

The T-shirt

T-shirt

Jani zou gruwelen but I love it. Ik zou hem dragen op een jeans of op een rok of short.

 

The hoodie

hoodie

Ik draag niet echt hoodies meer maar je ziet ze tegenwoordig leuk gestyled met een mantel en skinny en dat maakt het toch iets meer grow up. Deze is toch ideaal voor een cosy Saturday ?

Ben jij ook stiekem fan van iets ? Durf je het te delen met me ? 🙂

De volledige collectie van mijn favoriete figuurtje, vind je alvast hier.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Source pictures : Puma

8 Comments

  1. 09/02/2018 / 11:28

    Wat een grappige schoenen! Ik had in eerste instantie niet eens gezien dat er Hello Kitty plaatjes op stonden. Wat een leuke verrassing.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?