Home » HOW TO STAY WARM WHEN WINTER IS KICKING IN

HOW TO STAY WARM WHEN WINTER IS KICKING IN

HOW TO STAY WARM WHEN WINTER IS KICKING IN

Processed with VSCO with s2 preset

Wat is het deze week koud ! De temperaturen schommelen rond het vriespunt en voor een koukleum zoals mij is het moeilijk me te verwarmen. Mijn leuke mantels die ik heb hangen, zijn dan veel te fris voor mij en ik grijp dan steevast naar mijn skivest.

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Die skivest, mijn favoriete jas tijdens gure dagen, had dan ook zijn beste tijd gehad. Ik heb hem tot op de draad versleten, letterlijk. Dus tijd om een nieuw exemplaar aan te schaffen en voor zo iets ga ik graag snuffelen tussen de sportmerken. O’Neill, Burton, Lafuma, … you name it, dat zijn de merken die me toch wat meer vertrouwen geven als het over warm de winter doorkomen gaat. Ik heb een jas nodig die me beschermt tegen regen, wind en vrieskou en ja, ik heb een opleiding textiel achter de kiezen dus ik lees die kaartjes en ga bijna hyperventileren bij de woorden waterdampdoorlatend, water repellent, … (dat hyperventileren is niet echt hoor 🙂 ).

Processed with VSCO with s2 preset

Dus dit weekend ging ik overstag voor een jas met de naam : O’Neill Jas PW Glow Hybrid. Fascinerend toch ? Hij moet me beschermen tegen de gure wind, ik wil geen sauna effect, een regenbui mag me niet doorweken en… daar zorgt hij allemaal voor.

Mijn slanke taille zal hij niet benadrukken 😉 maar het is alsof ik in me in een lekkere dons heb gewikkeld. Zalig. Binnenin aan de mouwen zijn extra mouwen voorzien zodat je niet die gure wind voelt als je je handen uit je zakken haalt.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

De kap van de jas is huge en ben je het nep (!) bontje beu dan haal je het er gewoon af. Je hebt een klein zakje in je mouw, wat ideaal is om je sleutel in op te brengen als je gaat wandelen. Allemaal kleine features die de jas nog meer comfortabel maken. Ik ben alvast blij dat hij me beschermt tegen het weer van deze week.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with a6 preset

WEARING  \\  Winterjacket – O’Neill @ A.S. Adventure  \  Hat – Weekday  \  Skinny jeans – Primark  \  Sneakers – Adidas

Ik ben benieuwd hoe jij je lekker warm houdt bij dit weer. Ga je ook voor een comfortabele, dikke winterjas ?

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?