Home » REVIEW : MYLENE PRODUCTS

REVIEW : MYLENE PRODUCTS

REVIEW : MYLENE PRODUCTS

Processed with VSCO with s2 preset

Wanneer je denkt aan je allereerste schoonheidsproducten ? Aan welke merken denk je dan ? Mylène is er zo eentje voor mij. De homeparties vond ik vroeger super, samen met mijn mama en zus nieuwe producten leren kennen en dan een paar flesjes aftroggelen bij de mama 😉 Ik stelde me ook graag kandidaat om een make-up look of maskertje te testen met hulp van de consulente.

Het merk was ik de laatste jaren een beetje uit het oog verloren, maar een tijdje terug kreeg ik een zak met staaltjes en zo kwam ik in contact met Mylène. Ik zat blijkbaar met staaltjes die nog het oude logo hadden en kreeg een pakje met nieuwe producten toegestuurd om te testen. En dat is nu iets wat ik heel graag doe.

Eén ding is zeker de collectie van Mylène is zeer uitgebreid. Je vindt er gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, make-up maar ook schoonmaakproducten, accessoires, … zeer gevarieerd dus. Ohh, en het nieuwe logo is on point 🙂

Ik testte gezichtsverzorging, handzeep en wasverzachter. Benieuwd naar mijn ervaring ? Je leest het hieronder.

Detox Facial Cream

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

De Detox Facial Cream met anti-pollutie actief m.a.w. Mylène is up to date. Fijne stofdeeltjes kunnen je huid beschadigen en zorgen voor verwijde poriën, irritatie, roodheid en dat willen we niet. Ik was dus super enthousiast om deze te mogen testen. En… hij zit nog steeds in mijn dagelijkse routine. Mijn huid is best gevoelig en deze crème is lief voor mijn huid. De flacon is super handig en hygiënisch door de pompflacon. Ik hou persoonlijk van ongeparfumeerde producten maar deze geur is zo zalig. Dit stoort me helemaal niet.

Zonnecrème SPF 30 UVA/UVB

2018-02-11-11-13-46-1.jpg

Een goede zonnecrème is belangrijk. Dit staaltje testte ik kort, maar aangezien we nog volop met winters weer zitten, zal het pas bij meer zomerse temperaturen echt getest worden. De geur is zalig en de crème smeert goed uit.

Handzeep La Vie en Rose

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Ok, een handzeep, daar wordt een mens niet direct wild van. Dat zou je denken. De geur van deze zeep is zaaaaaliiiiiig. It took me back to memory lane. Jawel, ik ben helemaal weg van deze handzeep en ik denk dat ik geen andere meer wil. Aanrader !!!

Wasverzachter

Processed with VSCO with s2 preset

Zelf gebruik ik eigenlijk nooit wasverzachter sinds ik samenwoon. Atopische huid runs in the family en ik gebruik dit dus niet om irritatie van de huid te vermijden. Ik heb de geurtjes getest bij de lakens van de kids omdat zij hier geen last van hebben, en jawel, het zijn fijne geurtjes en ze maken de lakens lekker zacht. Maar het is persoonlijk iets wat ik niet snel in huis zal halen. Wel heel fijn om zo hun collectie schoonmaakproducten te leren kennen op die manier.

Handzeep Caribou

2018-02-11-11-13-48-1.jpg

Deze handzeep heeft een crème structuur en is geen transparante gel zoals bij La Vie en Rose. Terug zalige geur. Dit zijn echt topproducten.

Eye Cream Day and Activ Lift

2018-02-11-11-13-49-1.jpg

Twee staaltjes uit de anti-aging lijn van Mylène.

Bij oogcrème ben ik altijd super voorzichtig : maakt hij mijn ogen niet puffy, krijg ik geen rode vlekjes rond mijn ogen van de crème ,… Maar nee deze was prima, geen irritatie, geen puffy ogen. De geur is wat apart maar best fijn. Smells very natural.

Het staaltje Activ Lift … ja daar wist ik niet goed mee om te gaan. Is het een serum ? Ik heb het s’nachts gebruikt maar wist eigenlijk niet of dit correct was. Achteraf las ik dat het eigenlijk een dagcrème is. Hier heb ik dus niet goed mijn huiswerk gemaakt 🙂 De geur en structuur zijn fijn maar mijn ervaring delen over deze kan ik dus niet echt.

Ik ben alvast heel tevreden dat ik dit merk heb herontdekt en hun zalige producten aan mijn dagelijkse routine te kunnen toevoegen.

Hebben jullie een favoriet product bij Mylène of hebben jullie al een homeparty georganiseerd ? Ik ben super benieuwd naar jullie ervaringen met dit merk.

De volledige collectie van Mylène vind je hier terug.

 

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

 

 

8 Comments

 1. haydeedeloof
  13/02/2018 / 11:15

  Ik gebruik een nachtcrème van Mylène. Mylène heeft inderdaad heel fijne producten in haar gamma. De primer gebruik ik ook heel vaak, alsook de concealer en ik vind ze super!

  • 13/02/2018 / 14:30

   Ohh klinkt goed. Ik ken de make-up helemaal niet van hen maar klinkt super.

 2. May
  20/02/2018 / 14:42

  Super producten, ik gebruik Mylene van thuis uit en in mijn kasten vind je alleen Mylene, ons gezin is dus een grootverbruiker. De Actif Lift kan je ook ’s nachts gebruiken, ik gebruik die onder mijn nachtcrème, het is een anti aging en die kan ’s nachts beter z’n werk doen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?