Home » COLLAB : PETIT BATEAU X BOTTER

COLLAB : PETIT BATEAU X BOTTER

COLLAB : PETIT BATEAU X BOTTER
petit bateau botter
petit bateau botter
petit bateau botter

Ik heb een zwak voor collabs. Wanneer 2 merken de handen in elkaar slaan dan ontstaat er iets magisch en krijgt je collecties met een heel leuke twist. Petit Bateau gaat ieder jaar een samenwerking aan met een ontwerper en dit jaar gaan ze in zee met Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh die achter het Nederlandse merk Botter zitten.

Petit Bateau x Botter

Vorig jaar wonnen de ontwerpers van Botter, het Hyères Festival en hierdoor mochten ze een collectie ontwerpen voor het Franse merk Petit Bateau. De collectie werd ‘Petit Botter’ gedoopt en ligt vanaf 24 april in de winkels.

De collectie staat helemaal in het teken van de zee en ik ben persoonlijk helemaal weg van de bloemenprints. Mijn favoriete stuk is het two-piece met broek en polo met roze strepen en bloemen. Combineer dit met de kwaliteit waar Petit Bateau voor staat en je hebt een mooie zomerlook.

Wat vind jij van deze collab ?

Liefs, Ellen

LEES OOK : COLLAB : HELLO KITTY AND PRIMARK

2 Comments

 1. 23/04/2019 / 19:18

  Ik had er nog nooit van gehoord maar ik vind t er super uitzien. Vooral dat t shirt vind ik te gek. Ik heb een blazer met bootjes erop dus t zou er perfect bij staan.

  • helloboontje
   Auteur
   25/04/2019 / 16:18

   Dat zou inderdaad super cool zijn. Petit Bateau is echt goed voor basics ook. Heel fijne kwaliteit.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?