Home » FAMILIE MOMENTEN MET TORFS

FAMILIE MOMENTEN MET TORFS

FAMILIE MOMENTEN MET TORFS

Processed with VSCO with a6 preset

Wanneer het weer een beetje meezit gaan we er graag met het gezinnetje even op uit. Niets fancy, gewoon even gaan wandelen in de buurt, in het bos of het park. Met het herfstweer, komen stevige schoenen zeker van pas en vorig weekend werden we verwend door Torfs. Het hele gezin kreeg de stoere bottines van Dazzle aangemeten, dus een uitstapje naar het park kon niet uitblijven om ze te testen.

Gewoon gezellig blaadjes zoeken, paddenstoelen spotten en ravotten in het gras, niks gezelliger dan dat.

Met stoere schoenen lukt dat allemaal nog ietsje beter. De Dazzle bottines zijn voor het hele gezin beschikbaar, komen in verschillende kleurtjes en ze hebben een aangenaam fleece-stofje langs de binnenkant, extra warm voor in de winter.

Mijn dochter en ik kozen voor de roze versie. Voor de meisjes komt deze in licht roze, voor dames iets donkerder. Mijn man ging voor taupe en mijn zoontje voor een mooie blauwe versie.

Processed with VSCO with a6 preset

Van links naar rechts : blauwe bottines jongens / lichtroze bottines meisjes / roze bottines dames / taupe bottines heren

Processed with VSCO with a6 preset

Zoals je kan zien zijn ze goedgekeurd door de kinderen. Ze hebben er lekker rond mee gelopen en geravot. Ideaal om te dragen op een uitstapje op een luie zondag dus.

En ik heb goed nieuws voor jullie, nog tot 9 december zijn deze bottines te koop aan -50% bij Torfs. Benieuwd naar de bottines ? Klik hier en je ziet direct alle kleuren.

Houden jullie van zondagse uitstapjes ? Draag je dan ook graag stevige bottines ? Ik hoor het graag in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?