Home » MAKE-UP REVIEW : HUDA BEAUTY DUPE DOOR PRIMARK

MAKE-UP REVIEW : HUDA BEAUTY DUPE DOOR PRIMARK

MAKE-UP REVIEW : HUDA BEAUTY DUPE DOOR PRIMARK

Processed with VSCO with a6 preset

Primark brengt best regelmatig oogschaduw uit die soms goed lijkt op een duurder merk. Denk aan de nudes collectie die een dikke knipoog was naar de KKW Kim Kardashian make-up collectie. Een van hun vorige collecties had verdacht veel weg van de Fenty collectie van Rihanna en een tijdje terug vond ik een andere dubbelganger.

Het palette Berry Velvets had verdacht veel weg van de fel begeerde Huda Beauty collectie. Ok to set things straight, ik heb de Huda collectie niet in mijn bezit dus een echte één op één vergelijking kan ik je niet geven.

Maar let’s be real een palette van 10 euro zal nooit de kwaliteit geven die je bij een palette van 60 euro krijgt. Toch was ik benieuwd hoe dit palette scoort. Benieuwd ? Check mijn review hieronder.

Berry Velvets

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik ging het eerst overstag voor deze. De mooie, roze en aubergine tinten spraken me enorm aan. Bij het swatchen was ik aangenaam verrast. De structuur is zacht, wel wat poederig maar de pigmentatie is super mooi en echt goed.

Smoke OUT

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Omdat mijn ervaring met Berry Velvets zo goed was ging ik ook overstag voor Smoke OUT. Een palette voor die smokey eye look met mooie bruine, grijze en zwarte tinten. Dit palette heeft me niet echt overtuigd. Sommige kleuren zoals Onyx gaven bijna geen kleur af en waren best hard. De lichtere kleuren doen het beter voor me in dit palette.

Rose Quartz

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Rose Quartz is een zeer uitgebreid palette in mooie rosé, gouden en roze tinten. Terug was dit palette voor mij een beetje teleurstellend en was de kwaliteit niet zo goed als Berry Velvet. Sommige kleuren waren best stroef en gaven niet veel kleur af. Je ziet het ook in sommige swatches. Het palette is op zich best ok, maar ik verwachtte toch iets meer.

Mijn conclusie : Berry Velvet is echt mijn favoriet. De mooie kleuren, veel pigment en de zachte structuur maken dit voor mij echt een goede dupe van de Huda Beauty versie. De twee andere paletten presteren voor mij iets minder.

Ik ben benieuwd wat je van deze review vindt. Zou jij direct naar de real thing gaan of koop je liever een knock off om een beetje te experimenteren ? Ik hoor het graag van je in de comments <3

Volg je me al op Instagram , BLOGLOVIN’ , Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

4 Comments

 1. 28/11/2018 / 12:00

  Hmm sommige kleuren zijn wel mooi maar ik zou denk ik niet snel make up van de Primark kopen. Dan zou ik eerder voor andere budgetproofmerken gaan.

  • 28/11/2018 / 15:20

   Het is een keuze natuurlijk. Ik vind het wel tof om eens te experimenteren.

 2. 29/11/2018 / 13:56

  Ik dacht dat alles al kapot was door de eerste foto haha! Maar mooie kleuren!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?