Home » FINDING THAT PERFECT EVENING WEDDING PARTY DRESS – THE RESULT

FINDING THAT PERFECT EVENING WEDDING PARTY DRESS – THE RESULT

FINDING THAT PERFECT EVENING WEDDING PARTY DRESS – THE RESULT

choiceHet was zo fijn jullie reacties en comments te lezen op mijn blogpost ‘Finding that perfect wedding party dress‘. Na alles eens bij elkaar te plaatsen kwam uiteindelijk…

drum rolls…

Look 1 er het beste uit. Het was een bittere strijd met Look 3 en ik heb even het zinnetje ‘maar als rood niet mag voor een Chinees huwelijksfeest, zou ik voor 3 gaan’ genegeerd en jullie hart mee gevolgd.

Maar natuurlijk blijft het niet enkel bij een passessie met kledij uit eigen dressing. Ohh nee, het is gras altijd groener aan de overkant, toch ? Dus mijn jurkenzoektocht werd verder uitgebreid naar het wereldwijde web en mijn eerste stop was de tweedehands afdeling, whatelse 🙂

En natuurlijk vond ik een pareltje, en natuurlijk bleef die in m’n gedachten spoken dus na een paar overlegsessies met de verkoper, was de jurk mine. Ondertussen aangekomen en helemaal goedgekeurd. Foto’s volgen nog na het feest uiteraard. Maar nu nog even niet 🙂

Ondertussen ik deel wel graag met jullie mijn online vondsten toen ik op het wereldwijde web op zoek was naar ’that perfect dress’. Hieronder vind je mijn selectie zowel nieuw als tweedehands.

Scores mogen altijd gegeven worden 😉

The new stuff :

Evening Dress – Demetrios * Evening Dress – Asos * Evening Dress – H&M

 

My secondhand selection :

Grey Evening Dress * Pink Evening Dress * Black Evening Dress – all at 2dehands.be

8 Comments

 1. Lotte
  24/08/2017 / 19:53

  Ik vind die blauwe jurk prachtig! Ik heb dit weekend en trouw en had hem ook al voor mezelf op het oog. Ik wou hem je nog sturen omdat ik dacht dat het ook iets voor jou was… Dus ik ga voor de blauwe!!

  • 25/08/2017 / 12:14

   Ja vind ik ook heel mooi. Het zijn kleine stukjes tule verwerkt in een rok. Heel bewegelijk en mooi volgens mij.

 2. wendy
  29/08/2017 / 21:46

  De roze Asos jurk vind ik geweldig!

 3. wendy
  29/08/2017 / 21:46

  De roze Asos jurk vind ik geweldig!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?