Home ยป HOW TO WEAR THAT T-SHIRT DRESS

HOW TO WEAR THAT T-SHIRT DRESS

HOW TO WEAR THAT T-SHIRT DRESS

5

De weergoden waren ons goed gezind deze week. We hadden een aantal prachtige dagen met lekker zonnig weer en wat is er dan niet fijner om te dragen dan een luchtige jurk.

3

Deze week moest ik namelijk terug een aantal spullen binnen brengen in de kringloopwinkel en – you know me ๐Ÿ™‚ – natuurlijk moest ik nog eens vlug rondkijken of er niks fijn hing tussen de rekken. Deze T-shirt jurk is het resultaat van m’n zoektocht.

1

Ik heb de jurk hier heel basic gehouden met een paar witte sneakers en een nude rugzak. De witte sneakers geven een zekere coolness aan de outfit maar je kan de jurk ook fijn combineren met sleehakken, hair up, statement earrings of een hoop fijne armbandjes en je bent good-to-go voor een avondje uit.

2

De rugzak heb ik onlangs gekocht voor onze vliegtuigtrip naar Hong Kong. Let’s face it, vliegen met 2 kiddos vraagt een goede voorbereiding en voldoende supplies voor op het vliegtuig. Deze rugzak leek me hier ideaal voor. De kleur vind ik super mooi ๐Ÿ™‚ en de uitvoering is lekker basic.

Enjoy those last days of summer !

 

WEARING

T-shirt Dress – H&M found at Kringwinkel

Sneakers – H&M

Backpack – Primark

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?