Home » NAIL TRENDS : IT’S GONNA BE A TROPICAL SUMMER

NAIL TRENDS : IT’S GONNA BE A TROPICAL SUMMER

NAIL TRENDS : IT’S GONNA BE A TROPICAL SUMMER
Processed with VSCO with a6 preset

Freedom collection by Kinetics Nails

Colour ‘No Regrets’

Processed with VSCO with a6 preset

Colour ‘Play Me Pink’

Processed with VSCO with a6 preset

Colour ‘Carrot Parrot’

Processed with VSCO with a6 preset

Colour ‘Bad Color’

Colour ‘More Lipstick’

Colour ‘Freedom’

Colour ‘Restless Sleepers’

Colour ‘Raw Me Green’

Als het aan Kinetics Nails ligt wordt het een tropische zomer. Hun palette voor de zomer van 2018 barst van de kleuren en doet denken aan een tocht door Bali met prachtige, diep gekleurde bloemen en bladeren. Ik liet me dan ook volledig inspireren bij het nemen van de foto’s door dat gevoel. Deze kleuren zullen prachtig staan bij een sunkissed teint en ook leuk in sandaaltjes met een lichte zomerjurk. Ik val vooral voor de diepgroene kleur, het elektrisch blauw en het verrassend oranje.

En jij, wat zijn jouw favoriete kleuren van de collectie ?

 

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

3 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?