Home » HELLO AMSTERDAM : PART I

HELLO AMSTERDAM : PART I

HELLO AMSTERDAM : PART I

volkshotel-entrance

volkshotel-info

stek-bord

lokaal.jpg

Begin december had ik een tweedaagse workshop in Amsterdam en dus de perfect opportunity om er nog een weekendje weg aan te knopen.

So hellooooooo Amsterdam.

Stay @ Volkshotel

We verbleven in het Volkshotel in de wijk Amsterdam-Oost. Het hotel heeft een supercoole vibe en dat voel je direct als je binnenkomt. Er hangt een leuke sfeer, ambitous and cool people at the bar, cool interieur, vlotte hulp aan de receptie door casual girlzzz and guys, een kapster aan het werk, burgers and cocktails te bestellen in de lobby/bar,… Loved it.

Het hotel ligt vlak bij een metro-halte dus het centrum was makkelijk te bereiken. Of je kan lekker fietsen huren, maar voor ons was het toen te koud. Dus metro it was…

De kamer was leuk ingericht met veel hout en beton. Goeie douche, degelijk bed. What more do you need.

Oh één tip, neem die oordopjes mee. Het beton is niet echt geluiddicht, zodat je het geluid van op straat wel hoort. Dus ben je een lichte slaper zoals ik, dan zijn oordopjes welkom 😉

Diner @ Canvas

De eerste avond, na 2 dagen intensieve workshop, was ik uitgeput. Na een verkenningswandeling in de buurt, bleven we in het hotel voor diner in Canvas.

Dit restaurant ligt op de zevende verdieping van het Volkshotel en heeft een 360 degrees view met mooi uitzicht op de Amstel.

Het eten en de cocktails waren lekker en er hangt een leuke, drukke sfeer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en later op de avond komt een DJ plaatjes draaien.

Breakfast @ Stek

Ontbijt hebben we niet in het hotel genomen. Ik wou graag eens eggs benedict proberen en bij het ontbijttentje Stek stonden ze op het menu. Dus daar wou ik heen. Het ligt een paar 100m van het hotel, dus heel dichtbij.

The day after we went again. Dus dat zegt genoeg. The place is very cute. Het eten heel erg mjam en de porties groot.

Burgers @ Lokaal

Saturday evening asks for burgers en dus burgers we had. In de buurt van het hotel heb je de burgertent Lokaal. Zowel toeristen als locals schuiven er aan. Gezellige, casual sfeer en fijne bediening. I went again for cocktails en als starter namen we nachos. Dessert na de grote portie friet en burger, was niet meer mogelijk 🙂 Aanradertje.

Volgende week part II 😉 over shopping en zo 🙂

1 Comment

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?