Home » HOE JE HUID VERZORGEN MET URIAGE

HOE JE HUID VERZORGEN MET URIAGE

HOE JE HUID VERZORGEN MET URIAGE

Dat ik een gevoelig huidje heb, weten jullie ondertussen al. Ik moet dus echt wel een beetje oppassen wat ik gebruik en heb dan ook de voorkeur voor producten die zacht zijn voor de huid maar die ook voldoende hydrateren. Onlangs leerde ik het merk Uriage kennen op dit geweldig press event (lees er hier alles over) en sindsdien test ik de ontvangen producten uit het pakje dat ik mee naar huis kreeg. Benieuwd hoe mijn verzorgingsroutine er momenteel uitziet en hoe mijn bevindingen zijn ? Je leest het allemaal hier.

Reinigen

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Alles start met een goed gereinigde huid. Jawel ook s’morgens is het belangrijk om de huid te reinigen want s’nachts geeft de huid talg af. Het is dus belangrijk je ochtendhuidje mooi te reinigen zodat de producten die je erna aanbrengt goed hun werk  kunnen doen.

Ik gebruik hier het Micellair Reinigingswater voor gemengde huid en deze is prima voor me. Ik doe een beetje op een wattenschijfje en wrijf over mijn huid en ogen om de huid te reinigen. Mijn huid voelt fris na deze reiniging. Je hoeft niet na te spoelen bij gebruik van dit reinigingswater.

Serum

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Na het reinigen breng ik het serum aan. Het Sérum d’Eau van Uriage is heel fris en licht van structuur en voelt lekker fris op de huid. Dit serum aanbrengen voor je je dagcrème aanbrengt, zorgt voor een extra hydratatie boost van je huid. Mijn huid voelt niet vettig en is klaar voor de volgende stap.

Oogcrème

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Daarna breng ik de oogcrème Soin d’eau contour des yeux aan. Een tip, druk niet op de tube. Er komt al onmiddellijk genoeg product uit en voor je ogen heb je echt niet veel nodig. Deze oogcrème voelt super fris en geeft je een frisse blik. Hij heeft een lichte, waterige structuur en smeert heel goed uit. Breng de crème met je ringvinger aan, zo breng je automatisch je crème veel zachter aan op die tere oogomtrek.

Dagcrème

Tijd voor de dagcreme. Ik gebruik hier Crème d’Eau Légère. Een fijne dagcrème die goed hydrateert en fijn voelt op de huid. Ik gebruik hem zowel s’morgens als s’avonds aangezien er geen SPF factor in zit.

Spray

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Als laatste stap spray ik graag nog eens met het Eau Thermale d’Uriage op mijn gezicht. Een frisse afsluiter van mijn routine. Dit water is thermaal water en verzorgt en hydrateert de huid. Spray dit op je huid en laat gewoon drogen. Je kan het ook door de dag gebruiken om je huid even te verfrissen en te verzorgen.

Verzorg jij je huid ook s’morgens en s’avonds ? Welke producten gebruik jij ? Ik hoor het graag van je <3

Ben je zelf benieuwd naar de producten van Uriage ? Meer info over hun assortiment vind je op uriage.com. De producten zijn te koop bij je apotheek in de buurt.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?