Home » OUTFIT : HELLO KITTY X PRIMARK

OUTFIT : HELLO KITTY X PRIMARK

OUTFIT : HELLO KITTY X PRIMARK

Dat ik helemaal wild ben van de Hello Kitty x Primark collab konden jullie hier al lezen. En jawel ik ging voor de bijl en kocht een aantal stuks uit deze collectie. Benieuwd wat ik kocht ? Hieronder vind je mijn favoriete items.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Deze trui stond hoog op mijn wishlist. Een leuke marine look en een subtiele hint naar Hello Kitty op de mouwen en de patch op de borst.

Dit is iets minder subtiel 🙂 maar zeker niet minder cute. Online vond ik hem maar zo zo, maar eenmaal in de winkel was ik verkocht. Een lekkere felrode kleur en een allover Hello Kitty print. Love it 🙂

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Nooit gedacht dat ik voor deze jogging ging vallen maar in de winkel vond ik hem eigenlijk super leuk. Dus hij belandde in mijn winkelmandje. Dit is echt gewoon eentje om te chillen thuis. Gewoon lekker op de bank hangen in die comfy jogging.

Denim on denim werkt nog steeds volgens mij en dit preppy hemdje van Hello Kitty is super cute. Ook heel leuk om te stylen met een rok trouwens.

Wat vinden jullie van de items ? De tote bag die hoog op mijn verlanglijstje stond heb ik uiteindelijk niet gevonden maar ik ben wel blij met alle andere items. Laat het me gerust weten wat je er van vindt <3

Alle items zijn te koop bij Primark.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

4 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?