Home » CREËER EEN DAG EN NACHT MAKE-UP LOOK MET LES COULEURS DE NOIR

CREËER EEN DAG EN NACHT MAKE-UP LOOK MET LES COULEURS DE NOIR

CREËER EEN DAG EN NACHT MAKE-UP LOOK MET LES COULEURS DE NOIR

Processed with VSCO with a6 preset

Je make-up transformeren van een dag naar een nacht look ? Het kan makkelijk met Les Couleurs de Noir. Met het Soft Touch Eyeshadow quattro palette, Le Stylo Sourcils WR en Le Stylo Rouge kan je je make-up perfect voor op kantoor, omvormen voor een look ideaal voor een avondje uit.

Ik toon je hieronder mijn transformatie 😉

De basis heb ik al gezet met de CC cream, de Pinceau d’eclat en het Soft Touch Bronzing Powder. Wil dit toch nog eens nalezen, klik dan hier waar ik de basis voor je uitleg.

De basis zit goed dus tijd om met de ogen te starten. Eerst zet ik de wenkbrauwen aan met Le Stylo Sourcils WR. Mijn wenkbrauwen zijn niet overal even vol dus wat bijtekenen is wel een must vind ik voor mezelf. Mooie wenkbrauwen geven je blik meer expressie en laten je gezicht dus meer spreken. Het wenkbrauwpotlood van Les Couleurs de Noir heeft een mooie punt die je kan bijslijpen met het slijpertje die geïntegreerd is in het potlood. Na het bijtekenen (teken met korte veegjes voor een zo natuurlijk mogelijk effect), kan je de potloodlijntjes nog een beetje vervagen met het borsteltje achteraan op het potlood. De potlood geeft veel kleur af dus start voorzichtig en bouw op. Ik ben alvast fan van dit wenkbrauwpotlood.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Tijd voor oogschaduw 🙂 Ik werk hier met het Soft Touch Eyeshadow quattro palette in kleur 02 warm.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Eerst start ik met de basis. Ik neem de lichtste kleur en plaats deze op het volledige ooglid en ook onder de wenkbrauw.

Ik neem de licht bruine kleur daarna en plaats deze op het ooglid.

Waarna ik licht taupe kleur gebruik om wat meer diepte te creëren. Ik plaatste deze kleur op het midden van mijn ooglid.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik doe nog de F-Oxy mascara in zwart op en de lippenstift Le Stylo Rouge in kleur 01 (een licht roze kleur) en ik ben good to go. Klaar voor een dagje op kantoor.

Up to the night look. Want ja soms gebeurd het dat je van het werk direct naar een etentje, een afterwork of een feestje moet en dan mag het best iets meer zijn. Je ogen mogen dan best iets meer aangezet worden en ook je lippen mogen dan best een beetje meer uitgesproken zijn.

De donkere bruine kleur van het Soft Touch Eyeshadow quattro oogpalette is mooi om een soft smokey eye te creëren voor dat avondje uit.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De donkerbruine kleur heeft veel pigment dus start met een beetje poeder en bouw op. Blend alles mooi uit tussen alle laagjes door. Zet nog een extra laagje mascara, ga voor een rode lippenstift (ik mengde Le Stylo Rouge kleur 01 met de rode kleur 05 voor een zachtere kleur) en je bent klaar voor dat etentje bij kaarslicht 😉

Processed with VSCO with a6 preset

Ik ben benieuwd wat je van de dag naar nacht look vindt. Laat het gerust weten in de comments <3

Wil je zelf aan de slag ? Alle producten van Les Couleurs de Noir zijn te koop online en bij je apotheek in de buurt.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?