Home » 3 LOOKS MET DE LEOPARD JURK

3 LOOKS MET DE LEOPARD JURK

3 LOOKS MET DE LEOPARD JURK

Ik beloofde in één van mijn vorige blogposts (lees hier) dat ik een volledige look met tweedehands items ging stylen EN dat ik het statement item nog op twee andere manieren ging stylen. Well ladies and gents, hier is ie dan, de leopard jurk op 3 verschillende manieren gedragen.

De trendy look

Processed with VSCO with a6 preset

Voor mijn tweehands look ben ik op zoek gegaan op United Wardrobe. Alle items behalve de bril, riem en handtas vond ik daar. Altijd spannend natuurlijk, want gaat het wel passen en komt alles wel goed en op tijd aan ? Maar alle verkoopsters waar top en de items zagen er super uit. So meet my secondhand look. Volledig gestyled met very trendy items : een leopard printje gecombineerd met okergeel en chunky sneakers.

Ik combineerde er nog wat accessoires bij en kocht ook op UW dit mooie gouden halskettinkje met de eerste letter van mijn naam. Cute <3

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ik draag :  jurk, trui, halsketting, schoenen gevonden op United Wardrobe; riem en handtas gevonden bij De Kringwinkel; Primark zonnebril

De going out look

Processed with VSCO with a6 preset

Leopard print is ook perfect voor een avondje uit. Niks tacky aan als je het leuk combineert. Ik ging voor felroze details voor een frisse combinatie.

Processed with VSCO with a6 preset

Combineer je jurk met hoge hakken, een leuk tasje, draag een riem in je taille om deze extra te accentueren en je bent good to go voor een avondje uit.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik draag : jurk gevonden bij United Wardrobe; Louis Vuitton handtas, (tweedehands) Gucci riem gevonden bij Katastrof; Primark schoenen

De cosy look

Processed with VSCO with a6 preset

Herfst betekent ook cosy knits en gezellig samen thuis en leopard combineert verrassend goed met chunky knits (my thoughts). Gooi er nog wat denim bij en je krijgt zo een gezellige “bij het haardvuur” look.

Processed with VSCO with a6 preset

Ik draag : jurk gevonden bij United Wardrobe; Levi’s hemd; Elle Milla gilet; Primark laarsjes; riem gevonden bij De Kringwinkel

Ik ben super benieuwd wat je van deze looks vindt en misschien heb je wel een favorietje ? Laat het me gerust weten.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

4 Comments

 1. Sandra
  05/02/2019 / 21:10

  Heerlijke lookjes. Leopard sowieso mijn al time favorite print. Eerste lookje vind ik het meest tof. Lekker kleurtje en toffe sneakers

  • helloboontje
   Auteur
   07/02/2019 / 13:01

   Wat leuk ! Dank je voor je berichtje.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?