Home » WAAROM PRINSES BELLE ON TREND IS DEZE WINTER

WAAROM PRINSES BELLE ON TREND IS DEZE WINTER

WAAROM PRINSES BELLE ON TREND IS DEZE WINTER

Wie af en toe mijn Facebook pagina checkt, weet dat ik sinds vorige maand deelneem aan een bloggers battle. Iedere maand krijg ik samen met een aantal andere bloggers een thema om over te bloggen, elk met onze specifieke invalshoek. Ik mocht door naar de volgende ronde (joepie !) dankzij jullie stem op mij en deze maand is het thema Disney.

Ok, I love Disney en ik zou het natuurlijk heel makkelijk kunnen maken en gewoon de leukste Disney sweaters en goodies met je delen die nu op de (tweedehands) markt zijn. Maar ik had zin om het even anders aan te pakken. Want guess what… welke Disney prinses is nu helemaal on trend ? Belle of course. Zij draagt okergeel als een pro en laat dat nu net de trendkleur zijn van deze herfst.

Je raadt het dus al, ik heb voor jullie de leukste (tweedehands) items gespot zodat jij binnenkort je inner prinses kan laten shinen. We gaan dus voor een moderne Belle look in okergeel 😉

En voor je met het checken van al die leuk items start, vind hier alvast mijn inner prinses. Mijn Belle jurk hangt al in mijn kast 😉

1

Trui  //  Handtas  //  Schoenen  //  Blouse  //  Mantel  // alles gevonden bij United Wardrobe

2

Blouse  //  Sneakers  //  Jurk  //  Rok  // Avondjurk  // alles gevonden bij United Wardrobe

Je kan dus full on voor okergeel gaan door met een leuke mantel, rok en trui en alles samen combineren of je kan heel subtiel deze kleur toevoegen aan je outfit. Denk aan een tasje, leuke schoenen of een mooie blouse. Of ga voor de real prinses look met de avondjurk die ik vond van BCBG. Dit is echt Belle anno 2018 🙂

Oker kan je trouwens prachtig combineren met denim, wit, camel en andere warme kleur zoals roest bruin.

Ik ben benieuwd wat je van deze modern prinses look vindt, laat het me weten in de comments en check zeker ook mijn Facebook. Want vanaf 10 oktober is het terug stemmen geblazen, zodat ik nog een rondje kan meebloggen <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

5 Comments

  1. xLauratjj
    10/10/2018 / 11:28

    Geloof het of niet, maar ik heb welgeteld één stuk in’t okergeel in m’n kast liggen.. Tijd om daar iets aan te veranderen denk ik zo ..

  2. HosteSarah
    10/10/2018 / 13:57

    Die avondjurk straalt echt wel een moderne Belle uit. Leuk gevonden! Zelf zou ik niet full on okergeel durven gaan, maar zo’n comfy trui in combinatie met mijn oude vertrouwde zwarte jeans vind ik wel super. Dan voel ik mij toch ook een klein beetje Belle 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?