Home » HOW TO CREATE SOME ME-TIME

HOW TO CREATE SOME ME-TIME

HOW TO CREATE SOME ME-TIME

zak.jpg

Me-time. Zo uitzonderlijk en zo belangrijk. Boekjes staan er vol van, hoe belangrijk het is dat je toch een moment voor jezelf neemt. Dingen doet die je energie geven. Kleine momenten vind die je gelukkig maken. Geen te grootse dingen, gewoon die kleine momenten. Ik ga helemaal akkoord maar ik denk dat iedereen het gevoel wel kent. Uiteindelijk wordt die me-time vlug weggecijferd. Voor je kids, je sociaal leven, je job,… whatever. We all know the drill.

Maar hey, soms moet je streng zijn voor jezelf. Of soms wordt je opeens verplicht om tijd voor je zelf te nemen en moet je gaan zoeken naar die kleine #happymoments. Eén van mijn kleine #happymoments is heel simpel. Gewoon een bad nemen en een magazine of boek lezen. Een half uurtje dobberen. Niks meer. En de kids een half uurtje TV laten kijken. Everyone in peace, everybody happy.

animal

Toen ik een tijdje terug naar Gent ging, ben ik even Lush binnengestapt. Lush staat voor Fresh Handmade Cosmetics. Eén van hun gekende producten zijn hun bath bombs (of badballen, like you prefer). Ik ging voor de yoga bomb, met als bijschrift ‘Geduld is een schone zaak’. Hoe toepasselijk. Geduld hebben is, laten we zeggen, één van mijn grootste uitdagingen 🙂 But ok, I went for this one, om in dat relaxsfeertje te blijven.

bal

Onlangs heb ik hem getest. Kijk gerust even mee welk kleurenspektakel zo een bath bomb teweeg brengt.

Nadat je het bad hebt vol laten lopen, leg je de bal in het badwater en dan begint de magic 🙂

begin

Start = veel oranje schuim

middle

Midden = een unicorn feeling met blauwe, paarsroze regenboogstraaltjes en glitters 🙂

end

Einde = een bad vol oranje water en glitters.

De geur is zoals hij beloofd. Lekker, ontspannend, geeft een yoga-gevoel door de wierookolie en sandelhout. Je krijgt er nog een discohuid bovenop door de fijne glitters in het water 🙂

Blijkbaar gaat hij binnenkort uit het assortiment, dus wil je hem nog testen… Ga dan eens langs bij Lush of bestel hem online.

Enjoy those #happymoments <3

 

Yoga Bomb – Lush

6 Comments

  1. 17/08/2017 / 12:51

    Wauw gave bruisbal! Helaas hebben wij geen bad, en onder de douche wordt zoiets wel heel weird, haha.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?