Home » HOW TO WEAR THAT BRIGHT RED HOODIE

HOW TO WEAR THAT BRIGHT RED HOODIE

HOW TO WEAR THAT BRIGHT RED HOODIE

Processed with VSCO with s2 preset

Hoodies zijn heel lang not done voor me geweest. Te jong, te sportief, niet meer voor mijn leeftijd… Tot ik onlangs overal leuke stylings zag van hoodies met een coole mantel, jawel, gedragen door bloggers die … in mijn leeftijdscategorie vallen. Dus begon dit item er terug aantrekkelijk uit te zien. Toen de collab van Hello Kitty met Puma ook eentje in zijn collectie uitbracht, ging ik overstag.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

De knalrode hoodie combineerde ik hier met mijn grijze doorknoop mantel, een donkerblauwe skinny en sneakers. Lekker sportief dus en ohh zo comfortabel.

Processed with VSCO with s2 preset

De stof van de hoodie is super zacht en licht gebrusht langs de buitenkant. De binnenkant is niet gebrusht, dus hij heeft niet dat fleece gevoel en dus kan hij lekker door gedragen worden in de lente.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Het grote artwork op de rug vind ik super schattig. I will always be a Hello Kitty fan en deze print op de achterkant is lekker in your face 🙂

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Ik combineerde deze outfit met grafische oorbellen, die je nu lekker overal spot.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

WEARING  \  Hoodie – Hello Kitty x Puma collab @ Zalando  \  Skinny – C&A  \  Coat – Weekend by MaxMara  \  Sneakers – Adidas  \  Bag – Louis Vuitton  \  Earrings – Zalando  \  Nail colour ‘Cold Days, Warm Hearts’ – Kinetics Nails

Draag jij soms een hoodie ? Hoe stijl jij hem of is dit item echt not done voor je ? Ik hoor het graag.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.wordpress.com per mail en mis geen enkele post <3

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?