Home » IK STOP MET SHOPPEN : EN TOEN GING HET FOUT

IK STOP MET SHOPPEN : EN TOEN GING HET FOUT

IK STOP MET SHOPPEN : EN TOEN GING HET FOUT

Jawel, een tweede maand stoppen met shoppen is voorbij en je leest het goed. Het ging een beetje fout. Ik verklaar me nader hieronder.

De maand startte goed. Ik hield een poll op Instagram en vroeg ook op de blog wat mijn volgende uitdaging zou moeten worden :

Optie 1 : Een volledige outfit in tweedehands kledij

of

Optie 2 : Een statement tweedehands item gestyled op 3 verschillende manieren

De meningen waren verdeeld en uiteindelijk kwam ik aan een 50% die koos voor optie 1 en een 50 % die ging voor optie 2. Ok, dan zat er maar 1 ding op. Ik kocht dat tweedehands statement item, samen met een aantal andere tweedehands spullen en… ik creëerde nog eens 2 extra looks met dat unieke stuk.

Processed with VSCO with a6 preset

Super fier was ik dat ik me mooi aan de opdracht had gehouden. Niks nieuws gekocht, enkel een paar tweedehands items en ik had extra looks gecreëerd met stuks uit mijn kledingkast.

Maar toen ging het fout. Ik moest een dagje naar Londen voor het werk. In Oxford street, jawel, het winkelwalhalla for happy shoppers. Het weer was prachtig, s’morgens kon ik op weg naar kantoor even window shoppen en liep er niks fout. Maar toen was het lunchpauze en keuzes moesten gemaakt worden : 30 minuten om een broodje te verorberen of 30 minuten op zoek naar de Hello Kitty collab in Primark (die maar in mijn hoofd bleef spoken). Je raadt het al wat het werd. Met een zak vol Hello Kitty items stond ik mooi op tijd terug op kantoor. Stiekem blij dat ik ze gescoord had.

Processed with VSCO with a6 preset

Ok ok, ik was even over de schreef gegaan maar deze items had ik na 3 weken nog altijd on top of my wishlist dus ik kon mezelf vergeven. Maar oh ja hoor, dit weekend ging ik kort nog even over de schreef. Op zondag werkte ik in Amsterdam en mijn man en ik gingen al op zaterdag door om een dagje voor onszelf te hebben. Luid riep ik die ochtend  voor we vertrokken “Ik ga niet shoppen hoor. Laten we maar gewoon wat gezellig gaan wandelen.” Gezellig wandelen hebben we gedaan, in de winkelbuurt. My excuse : National Glamour Shopping Day, waar verschillende winkels 20% korting geven op de volledige collectie. Mijn splurge werd een jumpsuit van Vila, sportkledij aangezien weinig nog past en enkele oogschaduw paletten bij Primark en Douglas. Dit laatste was de niet verantwoorde koop. Die spullen die je echt niet nodig hebt, maar die je zo leuk vindt en limited edition zijn, en je komt zelden in Nederland, etc. etc. Excuses genoeg, schuldgevoel check, eindeloze blikken op de prachtige kleuren check, klaar om die oogschaduw paletten te testen dubbel check.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Dus een nieuwe maand, nieuwe goals en nieuwe goede voornemens. En jawel, ook een nieuwe opdracht voor mezelf. Want die sales items die ik gescoord heb in juli, kan ik deze nu nog door dragen, nu de herfst zo duidelijk in het land is ? Mijn nieuwe opdracht wordt dus : stijl je zomer items voor het herfst seizoen. Moet ik toch even over nadenken 🙂

Zoals je kon lezen, kan ik dus best nog wat extra motivatie gebruiken. Bemoedigende woorden, nieuwe ideeën voor de volgende maand of je eigen shopping avonturen, lees ik graag in onderstaande commentaar of stuur me gerust een berichtje. Ik hoor het graag.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

1 Comment

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?