Home » SHOP HELLO BOONTJE’S CLOSET IN OKTOBER

SHOP HELLO BOONTJE’S CLOSET IN OKTOBER

SHOP HELLO BOONTJE’S CLOSET IN OKTOBER

Processed with VSCO with a6 preset

Oktober wordt dé maand dat je items uit mijn dressing kan shoppen. Want ik neem niet deel aan één closet sale. No no, ik neem deel aan twee closet sales.

Lees hieronder lees je aan welke closet sales ik deelneem.

djar

Op 7 oktober kan je mijn items scoren aan kleine prijsjes bij de closet sale van Djar te Drongen.

Op deze closet sale kan je je dag starten met een gezellige brunch, krijg je indien je voor de brunch kiest early access tot de sales en krijg je een mooie goodie bag. Kies je liever enkel voor het marktje, dan kan je langskomen vanaf 12u. Alle info vind je ook hier terug. Dit is dus niet enkel een closet sale maar je kan er ook leuke nieuwe ondernemers terugvinden die hun producten op de markt aan je voorstellen.

ray

Ben je 7 oktober niet vrij ? Niet getreurd je hebt een extra kans op 13 oktober bij Ray in Gent. En ik sta er niet alleen. Samen met 9 andere bloggers verkoop uit mijn closet. Wat mag je je verwachten ? Leuke, hippe items aan kleine prijsjes en op een leuke locatie. Want Ray is die mooie serre op de Korenmarkt, dus je kan gezellig na keuvelen met je vriendinnen aan de bar of je kindjes droppen in de overdekte speeltuin, terwijl jij die leuke items scoort. Benieuwd geworden ? Klik dan zeker hier voor alle info.

Kom zeker eens langs en scoor die leuke items voor een prikje <3

Alle info voor de Djar closet sale vind je hier.

Alle info voor de Bloggers closet sale vind je hier.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?