Home ยป JEWELRY BY MAUD

JEWELRY BY MAUD

JEWELRY BY MAUD

20170609_121911.jpg

Een tijdje terug nam ik deel aan de Instagram wedstrijd van Sieraden by Maud. Een Hollands meisje die leuke juweeltjes en fijne beautyproducten verkoopt. Het was een volledig pretpakket met armbandjes, kettingen, chokers, patches, washitape… Te veel om op te noemen.

De insteek van de wedstrijd was wel leuk. Ze vroeg wat je zou doen indien je dit pakket zou winnen. Mijn antwoord was heel eenvoudig. Een blogpost schrijven (check), delen op Instagram (check and more to come) en delen met familie en vrienden. Want sharing is caring <3 Wel, mijn dochterje en nichtjes kijken alvast uit naar hun juweeltje. Eerst moest de blogpost geschreven worden ๐Ÿ™‚

 

Toen ik het pakje in de bus kreeg was ik aangenaam verrast. That girl was making an effort. Verzorgd verpakt, enveloppe schattig gedecoreerd met washitape, een logo op de achterkant, een stempeltje met nog eens haar logo. She takes her business serious !ย Ze had alles netjes verpakt in kleine zakjes, kaartje met een leuke quote, een businesskaartje. Ik was onder de indruk.

And than the jewelry… Het was zo VEEL. Let me show you the goodies ๐Ÿ™‚

2

De kettingen met de kristallen zijn echt mijn favorieten. Op een simpele T-shirt zullen ze mooi staan. Het kettinkje met de ananas is ook super schattig. It’s a keeper ๐Ÿ˜‰

3

De knopjes voor in de oren zijn een winner. Past op alles en geeft toch iets extra. De patches zullen waarschijnlijk op een simpele witte T-shirt terecht komen of ik pimp er eens een oud denim jasje mee.

4

De chokers zijn iets minder mijn ding. Je ziet ze nu rond mening fashionmeisje hun nek maar ik vind persoonlijk dat ik er niet mee sta. Ik ga ze eens testen dus indien het toch een win-win is, zie je ze binnenkort wel op Instagram of de blog verschijnen.

5

De armbandjes zijn mooi voor in de zomer en very festivalproof. De ’travel-love-summer-armbandjes’ kan je al op mijn instragram checken ๐Ÿ™‚

1

The extra’s : een lipglosje, washitape (altijd handig) en dan dit roze ding. Ik had eerst geen idee wat het precies was maar onlangs, toevallig, ontdekt tijdens het shoppen. Het is dus een make-up brush cleaner. Yess, handig.

Nog eens een dikke merci aan Sieraden by Maud. Dit cadeautje is super en deel ik graag <3

 

Order your own jewelry @ย Sieraden by Maud

 

 

2 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?