Home ยป KLEIN GELUKSKE // MIJN BLOGHOEKJE

KLEIN GELUKSKE // MIJN BLOGHOEKJE

KLEIN GELUKSKE // MIJN BLOGHOEKJE

Hier zit ik dan… Aan mijn bureautje, want heugelijk nieuws ! Ik heb terug mijn eigen plekje in huis : mijn eigen bloghoekje en dat maakt me stiekem eigenlijk echt heel blij.

Waar was mijn bloghoek naar toe ?

Mijn bloghoek had ik in maart afgestaan aan mijn man. Met de lockdown werkte hij uiteraard van thuis uit en werd mijn bloghoekje zijn bureau. Ok, we deelden het zo een beetje en hij heeft constant tussen mijn hopen make-up, ongesorteerde stapels papier en all things pink en girly gewerkt maar toch. Het was mijn plekje niet meer. Na een tijdje verhuisde ik naar de woonkamer waar we ook een soort bureau hebben maar dat was het ook niet echt. De stapels papier staarden mij iedere dag aan en daar kreeg ik wel eens stress van.

Ziet er clean uit eh !

Verhuizen

Maar vorig weekend was het zo ver, een mini verhuis ten huize Boontje. De overloop, waar mijn bureau nu staat, werd vrijgemaakt en meubels werden versleurd. Dat we de boekenkast qua gewicht een beetje hadden onderschat (en mijn dochter in stress moest bellen naar mijn zus om ons te komen redden ‘want mama en papa zaten vast op de trap’), was achteraf gezien heel grappig. Die putjes in de muur vullen we wel terug op.

Rommelen tussen de rommel

Ingericht ?

Zit ik terug (of misschien nog steeds) tussen stapels rommel. Inderdaad ๐Ÿ™‚ Alle muren staan vol met blogspullen, boeken, magazines en naaigerief. Maar ik heb een plekje en mijn bureau hou ik clean. Want zo vind ik terug een beetje rust in mijn hoofd en kan ik een klein beetje structuur in een dag bouwen (een uitdaging met een baby ๐Ÿ™‚ )

De inrichting zal nog even op zich laten wachten, moodboards staan op de planning en in mijn hoofd heb ik al een lichte voorstelling van hoe ik het zie. Maar ik doe alles in kleine stapjes want veel tijd tussen het voeden, knuffelen en troosten van Isaac en het zorgen voor de twee oudste is er niet.

Maar zie, dit is mijn klein gelukske van deze week, de start van mijn eigen plekje waar ik gewoon terug mijn ding kan doen en gewoon Boontje kan zijn.

Wat was jouw klein gelukske deze week ?

Liefs, Ellen

LEES OOK : EERSTE COMMUNIE IN EEN BUBBELTJE

2 Comments

 1. 27/10/2020 / 14:41

  Zalig, zo’n eigen plekje! Wij hebben boven een bureau dat ik ook deel met mijn vriend maar daar is nog geen verwarming dus mijn vriend werkt nu beneden en ik zit altijd in de zetel met mijn laptop :p Ik zou op termijn toch ook wel graag een vast plekje hebben. Ben benieuwd naar het resultaat als het echt af is!

  • helloboontje
   Auteur
   30/10/2020 / 10:14

   Ja is echt een zaligheid. Het afwerken verloopt in euh baby steps. Ik krijg meestal nie veel gedaan op een dag ๐Ÿ™‚ Maar het zal ooit op de blog komen ๐Ÿ™‚

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?