Home » KLEIN GELUKSKE // YOGA, TAART EN DEN FLAIR

KLEIN GELUKSKE // YOGA, TAART EN DEN FLAIR

Yoga, taart en den Flair. Een nieuwe week en ik had zin om terug een klein gelukske te delen. Want met coronacijfers die de pan uit swingen en een nationaal angstgevoel, kan ik maar één ding doen om het hoofd een beetje koel te houden. Kleine gelukskes verzamelen. Dus voila, ik presenteer u mijn kleine gelukskes van deze week.

Yoga

Hoera ! Zaterdag deed ik mijn derde sessie postnatale kine (met focus op mijn instabiele bekken) en mijn kinesiste wist me te vertellen dat ik vanaf nu ook terug yoga mag doen (naast wandelen). Mijn sportmogelijkheden werden uitgebreid van één naar twee keuzes en dat maakte mij blij. Dus wie stond er zondagochtend, terwijl de kinderen aan het gamen waren, vroeg op de mat om een sessie ‘yoga with Adriane‘ te doen. Jawel, ikke. Zo stijf als een hark, maar het deed deugd.

.

Kraamzorgkost en koffie

Op maandag kwam de kraamzorg terug langs en echt, die madammen zijn miracle workers. In minder dan 4 uur tijd maakt de kraamzorg bijna eten voor een week en ik heb sinds Isaac geboren is echt nog niet veel moeten koken. Zalig ! Ik laat haar ook altijd iets lekkers bakken en zo worden de twee oudste verwend met verse cake of brownie wanneer ze terugkomen van school. Dat ik zelf ook graag mee snoep laten we even ter zijde.

We bestelden in ’t weekend via bol, Toffee Nut Latte van Starbucks voor onze Dolce Gusto, en hij is super lekker. Soms moet ge die kleine gelukskes niet ver gaan zoeken

.

Taart en T-shirts

Op maandag bestelden we een taart bij een vriendin en ze kwam deze dinsdag afzetten. Ze had zelfs nog een cadeautje mee voor de kindjes. Ik vond het een beetje zot maar ze had de tekeningen van het geboortekaartje op T-shirts geprint en zo hebben de kindjes elk hun gepersonaliseerde T-shirt. Het pakje werd met veel oooeeeeee’s en aaaaaa’s opengedaan door de kinderen en op woensdag wou Alec zijn T-shirt al direct aandoen. Dan weet ge dat het een succes is, want hij is super kieskeurig qua kledij.

.

Kaarsjes en den Flair

Begin deze week viel Instagram een beetje op zijn gat. Een mamablogger die ik begon te volgen tijdens de zomer en zwanger is van haar derde kindje, kreeg na de nipt-test te horen dat ze kanker heeft. Deze week kreeg ze het nieuws dat ze niet te genezen is en toen viel Instagram dus op zijn gat. Ik heb dienen avond gehuild, Isaac extra hard geknuffeld en ook beseft, waar zitten we soms toch allemaal over te mekkeren. Want Lara, zo noemt deze warrior mama, is één en al positiviteit en daar kan je alleen maar door geïnspireerd worden. Instagram stond dan ook vol kaarsjes voor @lara.by.lara.

Op dinsdag vroeg ik de husband om de flair te halen omdat er een jobbijlage bij zat. Toen ik de foto wou opzoeken, kwam ik tot de ontdekking dat ik een week te laat was en de Flair al weg was uit de winkel. Bummer. Dus deed ik een oproepje op Facebook en op mijn Instagram en een lieve volger die toevallig in de buurt woont, dropte de bijlage in de brievenbus. Super lief !

.

Tapijt en de ontdekking van de draagdoek

Mijn bloghoekje is nog altijd een ‘hot mess’ maar ondertussen hebben mijn mama en ik wel al het tapijt geïnstalleerd onder mijn bureau. Zo is mijn hoekje wat meer afgebakend en wordt ook het parket beschermd tegen de wielen van mijn bureaustoel. Het tapijt is een schat op zolder van bij de mama en nu weet ik ook van wie ik mijn drang naar perfectie heb. Samen met mijn mama 15 minuten het tapijt iedere keer een paar centimeter verschuiven zodat het perfect in het midden ligt en de poten van de bureau schoon gelijk staan. Wij kunnen da 🙂

Voor de rest was het een rustig weekje. Isaac draag ik nu af en toe in de draagdoek die ik mocht lenen van een vriendin en ik ben er zot van. Pas bij kind nummer 3 ontdek ik hoe natuurlijk dit eigenlijk voelt. Ik begrijp nu ook waarom ik nooit fan was van een draagzak. Zo een draagdoek past zich super schoon aan aan de houding van je kindje en ze zitten zo knus tegen u. Ok na 15-20 minuten is Isaac het beu en moeten we iets anders zoeken maar ik geniet wel van dat momentje.

Wat was uw klein gelukske deze week ?

Liefs, Ellen

LEES OOK : KLEIN GELUKSKE // MIJN BLOGHOEKJE

4 Comments

 1. 31/10/2020 / 18:20

  Ik ben ook mega fan van de draagdoek en draag onze Dallas elke dag wel eens. Hij kan daar ook uren in blijven zitten en valt eigenlijk bijna altijd direct in slaap als ik hem er in steek en een rondje in de living wandel :p

  • helloboontje
   Auteur
   06/11/2020 / 11:01

   Zalig ! Isaac is er gisteren voor de eerste keer in slaap ingevallen. Zo schattig 🙂

 2. 31/10/2020 / 22:16

  Wat een fijne gelukjes! <3 Fijn om altijd bij stil te staan in een blogpost.
  Gelukjes van deze week? Wat meer rust vinden en nemen.

  • helloboontje
   Auteur
   06/11/2020 / 11:01

   Dat zijn super mooie gelukjes !

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?