Home » LES COULEURS DE NOIR X URIAGE PRESS EVENT

LES COULEURS DE NOIR X URIAGE PRESS EVENT

LES COULEURS DE NOIR X URIAGE PRESS EVENT

Processed with VSCO with a6 preset

Er zijn zo van die momenten, feestjes, events,… die nog een hele tijd blijven nazinderen en je een super happy feeling geven als je er aan terugdenkt. Het Les Coulours de Noir x Uriage press event is er zo eentje. Alles klopte, van de uitnodiging, de locatie, de fijne voorstelling van de merken tot het afscheid en het lieve thank you mailtje achteraf. En ik kan het natuurlijk niet laten om jullie een blik achter de schermen te geven van die fijne avond.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Zoals  jullie al weten ben ik Les Coulours de Noir fan, dus het was super fijn om die avond de personen achter het merk te ontmoeten. Hun persoonlijke touch, gedrevenheid en passie voel ik gewoon in hun producten. Les Couleurs de Noir wil elke vrouw de kans geven om zich te kunnen opmaken. Ook wanneer ze een allergie heeft of een gevoelige huid.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De producten werden prachtig voorgesteld en je kon een touch up van je wenkbrauwen en lippenstift laten doen bij één van de lieve make-up artiestes. They were the sweetest en na een kleine touch up ontdekten we verder de collectie. De collectie bevat alles wat je nodig hebt om een mooie dag of avond look te creëren. CC cream, mascara, bronzer, lippenstift,… they have it en je kan het gebruiken zonder je zorgen te maken over je huid. En yesss, binnenkort wordt er een nieuwe product gelanceerd bij Les Couleurs de Noir. Ik kan al niet wachten om het jullie voor te stellen.

Processed with VSCO with a6 preset

Uriage was best nieuw voor me als merk. Ik kreeg wel al eens een staaltje en ik wist dat het ook verkrijgbaar was bij de apotheek, maar daar stopte het. But now I know it all honey’s 😉 We kregen uitgebreid info, konden testen, smeren, ruiken en … I was very impressed.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De producten van Uriage worden allemaal gemaakt op basis van thermaal water en zijn super fijn voor de huid. In hun collectie vind je producten voor het hele gezin en voor elk huidtype. Zelf is mijn huid gevoelig aan couperose en Uriage heeft een aparte lijn voor dit huidtype. Wanneer ik dit hoor, kan ik niet wachten om zo iets te testen. Ze hebben ook lichaamsverzorging voor de atopische huid en huid gevoelig aan eczeem en yes, in de goodie bag zat dit product. Ideaal voor mijn man, die atopische huid heeft en ook voor de kindjes, want na hun bad kunnen ze best wel een goed hydraterend product gebruiken.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Maar back to the event, in de Uriage corner kon je een huidanalyse laten uitvoeren en, ohh ja, ik was wel heel erg benieuwd naar de staat van mijn huid. Ik ging er van uit dat het niet veel soeps was but guess what ?! It was pretty fine 🙂 Wat extra hydratatie is nodig maar mijn huid is in goede staat : fijne poriën, niet te veel rimpeltjes, … Dat klonk als muziek in mijn oren 😉

Iets wat als blogger eigenlijk tof is, is dat je zo veel nieuwe mensen ontmoet. Het was dan ook zo leuk om zo veel lieve blogsters, die ik al leerde kennen via mijn blog (opnieuw) eens in het echt te ontmoeten. Iedereen was happy, de sfeer zat goed, de setting was prachtig en we werden verwend met lekkere hapjes (ok, op dit vlak werkte mijn beugel niet altijd mee) en lekkere cocktails. We all felt like a princess 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Bij het afscheid kregen we een rijkelijk gevulde goodiebag naar huis (check zeker het unboxing filmpje hier) dus verwacht je zeker nog aan een paar posts waar ik de producten test en review.

Ondertussen zelf benieuwd geworden naar de producten van Uriage en Les Couleurs de Noir ? Je vindt hun assortiment bij je apotheek in de buurt.

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

 

1 Comment

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?