Home » HERFST OP JE NAGELS MET KINETICS NAILS

HERFST OP JE NAGELS MET KINETICS NAILS

HERFST OP JE NAGELS MET KINETICS NAILS

Het is officieel herfst en dat betekent dat ook de nagels toe zijn aan een nieuwe look. Kinetics Nails bracht terug een prachtige seizoenscollectie uit met mooie, gedempte kleuren en ik stel ze graag aan je voor. De collectie kreeg de naam Fragile, die me doen wegdromen naar mooie fijne kanten stofjes en rijkelijke broderies.

Kleur : So human

De rijke kleuren en de frêle kant gaan prachtig samen en de mooie tinten blauw, bruin, grijs, roze en rood zullen prachtig staan bij die mooie herfststofjes zoals velour, grof gebreide truien en mooie bloesjes.

Kleur : Almost Naked en Berries on Ice

Processed with VSCO with a6 preset

Kleur : Fragile

Kleur : Kind of Blue

Kleur : Looking Strong en Pretending Pink

Ik ben super benieuwd wat je van de Kinetics Nails collectie vindt. Heb je een favoriete kleur ? Laat het me zeker weten in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

 

2 Comments

  1. 27/09/2018 / 11:18

    het zijn allemaal prachtige kleuren, maar almost naked en alluring brown zijn mijn favoriet van deze! x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?