Home » #OUTFITOFTHEDAY : POLKA DOTS

#OUTFITOFTHEDAY : POLKA DOTS

#OUTFITOFTHEDAY : POLKA DOTS

Processed with VSCO with a6 preset

Hoe zalig is het niet om op een luie zondag naar de lokale kermis te wandelen om een beetje te keuvelen met de dorpsgenoten en eendjes te gaan vangen met de kindjes. Dit weekend was zo er zo eentje. Mijn dochtertje werd 8 en mocht kiezen wat we die zondag gingen doen en eendjes vangen was één van de agenda punten 🙂

Een casual zondag vraagt om een casual outfit en wat is er niet zaliger om te dragen dan een loose fit jeans, sneakers en mijn nieuwe losse blouse die ik scoorde in Londen deze week.

En yes, je ziet het goed, ondertussen droeg ik een steentje bij aan Think Pink en kocht ik mijn roze lintje. Check zeker in de winkels of bij je lokale handelaar om er zelf eentje te kopen en zo de Think Pink en hun strijd tegen borstkanker te steunen.

Fijne week gewenst !

Processed with VSCO with a6 preset

Ik draag : Primark blouse (nieuw), Primark loose fit jeans (collectie lente ’18), Even & Odd sneakers (zalando), halsketting (ebay)

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

Share:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?