Home » MAKE-UP REVIEW : PRIMARK X ALICE IN WONDERLAND

MAKE-UP REVIEW : PRIMARK X ALICE IN WONDERLAND

MAKE-UP REVIEW : PRIMARK X ALICE IN WONDERLAND

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Toen ik deze make-up collectie bij Primark online spotte kon ik enkel denken “whaw”. De uitvoering van de Alice in Wonderland collectie, de kleuren, de prachtige lippenstiften in hartvorm. I loved it all.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

En I bought it all. Het make-up palette van Alice in Wonderland voor Primark bestaat uit 12 tinten oogschaduw, 4 highlighters en 2 lipglossjes. Het pigment van de oogschaduw is mooi en geeft veel kleur. Bij het opbrengen merk ik dat het best wel poederig is, maar het blenden lukt prima en met een goede primer blijft de kleur de hele dag zitten. Het fijne aan de kleuren vind ik dat je een mooie dag en nacht look kan creëren omdat er zowel donkere als lichte tinten in het palette zitten.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

De highlighers van Alice in Wonderland zijn mooooooi. Veel pigment, een aangename structuur, I love it. Van glossjes ben ik, zoals je weet, iets minder fan. Maar de beige, goudkleurige gloss lijkt me wel mooi om te dragen. De gloss in fel roze is minder mijn ding, bij zo een kleur ga ik liever voor mat.

Processed with VSCO with a6 preset

En dan, de lipstick in hartvorm, *zucht*. Je bent nooit te oud voor cuteness en deze is echt super cute. Hij is heel fijn aan te brengen, de nude kleur is heel draagbaar en staat prima bij mijn bleke huid (geen fond de teint lippen-effect). Er bestaat ook een felroze lippenstift in deze collectie, die uitverkocht was in mijn hometown Gent. Maar binnenkort krijg ik hem van mijn schoonbroer, die hem voor me kocht in Antwerpen. En dan is mijn collectie compleet 🙂

In de collectie van Primark x Alice in Wonderland vind je ook nog mini-lipstick, oogmaskers, opplaknagels, borstels,… Klik hier voor een overzicht van het volledige aanbod.

Wat vind jij van deze collectie ? Ben je ook een sucker voor schattige verpakkingen of doet het je helemaal niks ? Laat het gerust weten in de comments <3

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?