Home » 3 VERSCHILLENDE MANIEREN OM JE VINTAGE JURK TE STYLEN

3 VERSCHILLENDE MANIEREN OM JE VINTAGE JURK TE STYLEN

3 VERSCHILLENDE MANIEREN OM JE VINTAGE JURK TE STYLEN

Rommelmarkten bezoeken is my favorite thing to do. Onlangs spotte ik er deze vintage jaren ’80 jurk met massief grote mouwen. Terwijl mijn volledige gezin nee knikte bij de aanblik van die jurk, betaalde ik gretig de verkoopster. In die veel te grote Cindy Lauper jurk, zag ik veel potentieel. Ik moest hem gewoon een beetje aanpassen.

Ok, we hebben eens goed gelachen toen ik hem thuis paste. Maar ik was zo verliefd op de stof en de kleur. Oker of mosterdgeel is een van dé herfstkleuren, dus helemaal on trend. Ik nam de mouwen weg, maakte de jurk korter en nam er het middenstukje uit. Het resultaat zie je hieronder.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ik draag : vintage jurk (rommelmarkt), Natan handtas (kringloop), Clarks schoenen (old), Brantano ketting (old)

Ik vind hem zo leuk dat ik 3 stylings voor je maakte. De jurk kan perfect voor een avondje uit, zoals hierboven met hakken en tasje. Daarnaast maakte ik ook een herfst look met oversized blazer en korte laarsjes en een frisse “ik ga met vriendinnen lunchen” look.

Ik draag : vintage jurk (rommelmarkt), oversized blazer (geen merk), gepimpte vintage handtas (blogpost), Primark korte laarsjes, H&M oorbellen

Okergeel met bordeaux doet me helemaal denken aan de herfst en vind ik een prachtige combinatie. Het maakt je look warmer en gezelliger en de kleuren samen doen me denken aan de bladeren die in deze mooie rode en gele tinten tijdens de herfst.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Ik draag : vintage jurk (rommelmarkt), Dries Van Noten blazer, Even & Odd schoenen (zalando), Louis Vuitton handtas, Lova & Rosie oorbellen (zalando)

Deze look is perfect voor een lunch date in de stad met die makkelijke sneakers en dqt gekleed smokingsjasje. Wit gecombineerd met deze mooie diepe kleur geel, maakt de look wat frisser en is leuk voor wie nog een leuke nazomerse look wilt.

Ik ben benieuwd wat jullie van de transformatie van de jurk vinden. Of hebben jullie een favoriete styling hierboven ? Ik hoor het graag in de comments <3

Volg je me al op Instagram en Facebook ?

Schrijf je in op helloboontje.com per mail en mis geen enkele post <3

10 Comments

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?