Home » Lola Liza x An Lemmens collab

Lola Liza x An Lemmens collab

Lola Liza x An Lemmens collab

Lola Liza x An Lemmens collab

Ik heb een nieuwe collab gespot en amai, wat is hij mooi ! De niewe collab van Lola Liza en An Lemmens is echt ’to die for’. Dus kon ik niet anders dan mijn lofrede voor deze samenwerking hier ook af te steken op mijn blog.

Print galore

De collab valt vooral op door de prachtige prints. Ik ben er echt helemaal weg van. De prints lijken wel weggelopen te zijn uit één of ander exotisch land. Je kan er zowel Oosterse invloeden als Afrikaanse invloeden in zien en het is gewoon geweldig. Het zijn sterke prints voor durvers maar oohhh zo flatterend. Ik viel vooral voor de zebraprint, maar tijdens de live voorstelling op FB had An Van Elsen de mix and match jurk aan en ook die vond ik PRACHTIG. Ik kan eigenlijk gewoon niet kiezen. Het zijn één voor één pareltjes.

Flatterende snitjes

De collectie bestaat uit prachtige jurken en een kimono. Hieronder heb ik alvast mijn favorieten opgesomd maar check zeker ook eens de website, want de collectie zelf is iets uitgebreider. Qua snitjes zit het helemaal goed : een tof hemdjurk, een wikkeljurk, een maxi-jurk,… allemaal heel vrouwelijke silhouetten die veel lichaamstypes kunnen dragen.

Zelf benieuwd geworden naar de collectie ? Check alvast mijn favorieten hieronder. Nog een tip vooraleer je naar de winkel rent… De collectie is enkel online verkrijgbaar.

Welk jurkje kies jij uit als favoriet ?

Jurk met zebraprint | Maxi-jurk | Kimono | Hemdjurk – alles bij Lola Liza exclusief online

LEES OOK : ZOMERTREND : MOUWLOOS

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?