Home » 3 tips voor een leuk moederdag cadeau

3 tips voor een leuk moederdag cadeau

3 tips voor een leuk moederdag cadeau

Moederdag cadeau tips

Moederdag is één van de schoonste dagen van het jaar. Ik vind het echt een zalige dag. Ontbijt op bed is de standaard verrassing die me s’morgens te wachten staat. De kindjes zijn dan stiekem ontbijt aan het maken beneden en ik lig te wachten en tot ze komen piepen in onze kamer met hun knutselwerkjes en verrassingen. Zalig !

Maar ik vind het ook zalig om te zoeken naar cadeautjes. Mijn mama en schoonmama zijn altijd blij met bloemen of foto’s van de kleinkinderen. Dit jaar ging ik voluit voor fotocadeau’s bij Smartphoto. Benieuwd wat ik kocht ? Lees dan zeker verder.

Fotocadeaus : inspiratie

Voorraaddozen met fotoprint

voorraaddozen en mok
voorraaddozen

Voor mijn mama maakte ik leuke voorraaddozen met de kleinkinderen op. Het leek me wel leuk dat ze iedere keer ze een suikerklontje, koffie of koekjes neemt, ze de kleinkinderen ziet op de dozen. Ik doopte mijn kinderen als ‘mémé’s schatjes’ en de kinderen van mijn zus kregen de naam ‘mémé’s zoetjes’. Ik kijk er al uit om ze te geven want ik weet dat mijn mama dit super grappig gaat vinden.

Emaille mok

emaille mok fotocadeau
emaille mok

Daarnaast maakte ik nog een leuke emaille mok. Ik nam onlangs een spontane foto van mijn 2 oudste munchkins met baby I en die foto vond ik zo mooi dat ik hem massaal heb ingezet voor al mijn cadeaus. De emaille mok moest er dus ook aan geloven. Ik zocht er nog een leuk quote bij op Pinterest en mijn mok was helemaal cosy. Het perfecte moederdag cadeau dat ik misschien wel stiekem voor mezelf hou.

Fotokaders met glitters

fotokader met glitters

Wie opgegroeid is in de ninties of the nillies, moet dit net als mij puur jeugdsentiment vinden… De fotokaders met glitters vond ik echt zo leuk dus maakte ik er eentje voor mezelf. Voor de schoonmama maakte ik eentje met gliterhartjes. Ik vind ze alle twee de max en mijn kader komt in mijn werkbureau te staan. Nu ik werk van thuis uit, vind ik het wel leuk om mijn bureau wat extra gezellig te maken.

Ben jij al je zoektocht begonnen naar een moederdag cadeau ? Wat koop jij dit jaar ?

LEES OOK : TIJD VOOR KERSTCADEAUTJES

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

2 Comments

  1. 27/04/2021 / 09:52

    Ik heb mij voor mijn eigen moederdag ook zo’n kader met glitters besteld voor op mijn bureau! Ik begin volgende week terug te werken na 7 maanden dus kan dan wel iets leuks gebruiken om naar te kijken 😉

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?