Home » Lingerie trends voor deze zomer

Lingerie trends voor deze zomer

Lingerie trends voor deze zomer

Lingerie trends voor deze zomer

De tijd dat lingerie enkel in de kleurtjes wit, huidskleur en zwart te vinden was, ligt al lang achter ons. Ondertussen kan je je favoriete setje scoren in toffe kleuren, leuke snitjes en vinden zowel sporty spice als sexy posh hun ding wel in de lingerie afdeling. Maar zijn er deze zomer trends in lingerie land ? En zo ja welke ? Ik ging op onderzoek en ja, ik ging dook ook in het pashokje voor jou.

Kleine warning : ik geef licht in het donker of anders gezegd … ik ben heel, heel maar dan ook heel erg bleek. En neen, verlichting in een pashokje is niet flatterend.

Lingerie trend 1 : kant

Blauwe kanten bh – Hunkemöller

Kant blijft het stofje bij uitstek voor lingerie. Ga voor klassiek met mooi zwart, maar ook in zachte kleuren zoals soft pink of wit kan kant heel mooi zijn. Kant is mooi en vrouwelijk en een stofje waar je je sexy kan in voelen maar vergis je niet. Kant kan ook grafisch zijn in plaats van de standaard bloemetjeskant. De volgende keer je dus binnenstap in de lingerie winkel, ga dan eens voor een grafisch design. Super mooi en chique.

Lingerie trend 2 : longline

Roze longline bh – Hunkemöller

Bij Hunkemoller hebben ze een prachtige longline lijn die al heel lang op mijn wishlist stond. Longline verwijst naar het stukje kant onderaan je bh. Het heeft een super mooi en elegant silhouette. Ieder seizoen komt deze beugelloze bh in andere kleurtjes uit en ik paste de zoet roze kleur. Deze kleur is echt prachtig voor de zomer. De cups zijn voorgevormd zodat je toch je vorm mooi behoud maar je hebt het comfort van een beugelloze bh. Zelf vind ik de lingerie iets minder zacht maar het blijft wel een heel mooie beugelloze bh. Ik spotte hem online ook in een heel mooi groen, die je prachtig staat wanneer je een getint huidje hebt.

Lingerie trend 3 : beugelloos

Zwarte beugelloze bh – Hunkemöller

Comfort is key en veel dames kiezen momenteel voor een beugelloze bh. En laat Hunkemoller nu net heel veel van deze in zijn assortiment hebben. In allerlei kleurtjes en snitjes hebben ze wel een beugelloze bh. In de winkel merkte ik dat bij iedere trendcollectie ze uitbrengen ze een aantal bh’s zonder beugel in het assortiment steken. Ideaal dus voor voor all the ladies out there die liever geen beugel dragen.

Het zwarte model dat ik hier draag was echt mijn favorietje van de bh’s zonder beugels die ik paste. Het zwarte stukje kant dat doorloopt naar de schouder is super elegant en hij zat heel comfortabel.

Lingerie trend 4 : kleur

Blauwe beugelloze bh – Hunkemöller

Zelf hou ik enorm van kleur in mijn kleerkast maar ook mijn lingerielade is gewoon een kleurbom. Ok 9 jaar werken in de lingerie heeft er zeker iets mee te maken dat mijn collectie heel uitgebreid is en zeker en vast niet saai. Maar ook in de winkel was het één en al kleur en dat maakt me happy. Ik spotte mooie tinten blauw, prachtig kaki, vrolijk koraal en roze,… Hou je het liever klassiek, no worries, zwart en off white blijven ook mooi in het assortiment. Maar durf zeker eens een kleurtje te dragen deze zomer. Zo een mooi vrolijk bh-bandje mag zeker gezien worden 🙂

Wat is jouw favoriete trend ?

LEES OOK : ZOMERTREND : MOUWLOOS

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Share:

2 Comments

  1. 17/05/2021 / 11:13

    Haha ik moest lachen want ik ben ook fluorescerend :p Dat gezegd zijnde, mooie bh’s en tof dat je ze zelf hebt gepast! Dat geeft toch een beter beeld. Toen ik pas bevallen was heb ik heel lang beugelloze bh’s gedragen maar die zagen er totaal niet fancy uit. Longline vind ik ook mooi (heb er ook een) maar dat stukje stof rolt wel altijd omhoog overdag. Dat kant vind ik ook mooi, net omdat het geen standaard bloemetjeskant is. Ik zal precies toch nog eens in de Hunkemöller moeten gaan zien.

    • 04/07/2021 / 12:29

      Koekoe, ohh zo tof te horen. Merci. Ja was toch ff uit mijn comfort zone dat passen hehe

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.


Looking for Something?